NOP: "vnucujes jim svuj DI" je dobry manipulativni psycho :-)
Pokud nestojim o to, aby nekdo reagoval na moje prispevky, tak mam podle tebe v podstate jedinou moznost: nediskutovat. Takze to ze nekdo je troll vlastne znamena, ze jeho pravo byt troll a sabotovat diskusi ma prednost pred mym pravem konstruktivne diskutovat :-) To je pro tebe v poradku?
Driv jsem proste takovy trolly predvedl jako maly prcky, ale pokazdy jsem tim jenom zbytecne ztracel cas. Na nyxu jsou fora kde se vedou sahodlouhy hadky o nicem, a to vsechno jenom diky par ID ktery jsou prilis hloupy na to aby dokazaly argumentovat, tak aspon trolej. Z myho pohledu jsou to oni kdo vsem neco vnucujou. Ale samozrejme jde pouze o muj pohled, takze napriklad neusiluju o to, aby "diskutovat" nesmeli, jejich pravo trollit jim neberu. Je na kazdym, jestli si od nich necha srat na hlavu, nebo jestli je odfiltruje a prestane je krmit svejma postama.
Nikdo nema per se pravo na to, aby mohl cist moje prispevky nebo abych s nim diskutoval, to je nanejvys privilegium, stejne jako v realnym zivote. A kdo se neumi chovat, ten o nej prijde. Samozrejme to plati i opacne: napriklad blondynka mne ma v DI a je to jeji svatosvate pravo, nikdy by me nenapadlo citit se kvuli tomu diskriminovanej :-)