• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYBERWOLFOn-line WebBased hry kreativně - udělejte si vlastní webovku!
    Hráli jste někdy nějakou webovku a napadlo Vás někdy udělat si nějako vlastní?
    Máte nějaký nápad na bezva hru a neumíte ho realizovat?
    Nebo umíte skvěle programovat webové aplikace, ale nemáte nápad na dobrou hru?
    Nebo namáte ani jedno a umíte cokoliv jiného, co by mohlo při tvorbě hry pomoct (malovat, dělat hezky vylížející html stránky, jakoukoli grafiku, nebo jste matematický génius, prostě COKOLI)
    Pokud Vám vyšla alespoň jedna kladná odpověď, jste tu správně!

domenu radeji stylem

17 hlasy od 17 respondentů

rozbalit záhlaví
      HAKUBJOZAK
      HAKUBJOZAK --- ---
      KOC256: me teda jo, kdyz si vezmu ze se podobna vec da udelat GIFem, loadne se to stejne rychle nebo rychlejc a procesor to nestoji skoro nic, ale dost o tom
      TENCOKACISTROMY
      TENCOKACISTROMY --- ---
      HAKUBJOZAK: jo, typicka diletantnost autora loga.
      KOC256: ted to nechapu. chat je tak dobrej, jak si ho naprogramuju, ne? to neni zalezitost platformy.
      KOC256
      KOC256 --- ---
      TENCOKACISTROMY:
      no vetsinou to skomira na te socialnosti pouziti,. neda se tam rozumne chatovat, neo delat dalsi veci... alespon jsme to nikde jeste rozumne nevidel. a ja jsem v tomto asi socialnejsi typ... nechci jen mrtve hrat na svem pisecku...

jinak mas pravdu... ja treba par veci (jednoduchych) delal misto v flashi v jQuery a s obrazky ale pravdou je ze to je jak pises o vykonu...

HAKUBJOZAK:
      tady mi ani ten flash nevadi...
      HAKUBJOZAK
      HAKUBJOZAK --- ---
      muj oblibenej flash: logo na http://www.alliance-network.eu/ - pripitomela jezdici hvezda roztoci vetrak od laptopu na max jen co se rozbehne
      TENCOKACISTROMY
      TENCOKACISTROMY --- ---
      KOC256: btw. kdyz jsem videl nektery flashovy veci, tak problem neni falsh samotnej, ale ty lidi co to pisou. Ta platforma bohuzel/nastesti umoznuje delat sileny prasarny. Zkus si nainstalovat debugovaci flash player a uvidis, jaky silenosti ty programatori (da se jim tak vubec rikat) jsou ochotny provadet.
      TENCOKACISTROMY
      TENCOKACISTROMY --- ---
      KOC256: Hele ja jsem ten posledni, kdo by protezoval flash.
      Ale v cem jinym to psat, kdyz ostatni platformy nesplnujou pozadavky (bud vycten nebo vykonosti)? Html+js to nezvlada, silverlight je vazanej na windows a penetrace je nizka. Java applety jsou jeste vetsi zlo nez flash.

Cilem bylo udelat tu hru dostatecne zabavnou na to, aby i flash-hateri byly ochotny si ten flash povolit :). A obycejnym lidem to je sumak.
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      nicmene chapu rozhorceni nad flashem, jelikoz vetsinou zere 100% vykonu procesoru i kdyz hra nic nedela, tohle je jedna z veci, kterou se snazime omezit...

TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      diky Flashi to neni klikaci debilita typu ikariam, ale neco co se hejbe a funguje jako normalni hra...

uvidite sami

to co sme udelali neni vubec mozny v html dat dohromady, byla by to silenost desiva...
      TENCOKACISTROMY
      TENCOKACISTROMY --- ---
      CYBERWOLF: Tak ono se to blbe vysvetluje zejo. Si to za chvili rovnou budete moct zahrat, tak uvidite. Jen dokument s pravidly ma tricet stranek, a to tam nejsou popsany vsechny akce, ktery lze provadet.
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      KOC256: tak jednou za tri tydny se s trochou stesti dokopu k tomu, abych naprogramoval alespon neco - proto se s tou svoji stohodinovkou patlam zari :D

TENCOKACISTROMY, TRANCEWARP: tak to uz si dokazu zive predstavit - neco jako moje "Doom jako MMO tahova strategie s prvky RPG"... akorat ja tam teda nechci flash :)
      TOMG
      TOMG --- ---
      TRANCEWARP: Takže třeba panduláci, kteří nosí traverzy na stavbu težké továrny na tanky? :D
      No uvidíme.
      KOC256
      KOC256 --- ---
      FLASH je dle me cesta zpet. Kondicne hraji SF a ten flash me jedine dokaze nasrat...
      TENCOKACISTROMY
      TENCOKACISTROMY --- ---
      CYBERWOLF: Zkombinuj dnesni webovy RTS (travina, ikariam, atd...) se settlerama a Command&Conquer. A navic par vychytavek z nasi zahradky, ktery nejsou zrovna moc obvykly.
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      CYBERWOLF: Flashova realtime RTS, neco jako kdyz se potkaj Settlers a Command&Conquer
      KOC256
      KOC256 --- ---
      CYBERWOLF:
      abys jim ukradl namet a naprogramoval to za tri tydny? :) PChe
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      TRANCEWARP: tak to uz byste alespon mohli prozradit, o cem to bdue, ne? ;)
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      predpokladame, ze prvni cervence budeme spoustet nasi gamesu v open beta verzi...

stay tuned ;)
      problem byl v autentifikaci aplikace, uz to funguje. Diky moc ;)
      CYBERWOLF: mozna v tom je problem - kdyz si z developera poslu request na testera, tak mu zadost prijde (hurray). Kdyz tester klikne na prijmout, hodi ho to na index developerovy aplikace. Ale ten request u nej porad smrdi a porad muzu kliknout na prijmout. Coz mi prijde nejaky podezrely.

p.s. z toho testera jsem udelal developera (musel jsem zadat kreditku) a porad no session. Zkusim pockat par minut, ale bojim se, ze to nepomuze, vzhledem k tomu, ze mam piskoviste vypnuty :(

jsem facebookovskej noob, chjo.
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      AVATAR: pokud se nepletu, tak to nejake skopiciny dela i pokud zmenis pozadavky (email, psani na zed...) na neco, co tam nebylo v momente, kdy uzivatel povoloval aplikaci. Jestli je to ono, melo by pomoct odebrat a znovu pridat aplikaci.
      AVATAR: az na to, ze to mam disable :(
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam