• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYBERWOLFOn-line WebBased hry kreativně - udělejte si vlastní webovku!
    Hráli jste někdy nějakou webovku a napadlo Vás někdy udělat si nějako vlastní?
    Máte nějaký nápad na bezva hru a neumíte ho realizovat?
    Nebo umíte skvěle programovat webové aplikace, ale nemáte nápad na dobrou hru?
    Nebo namáte ani jedno a umíte cokoliv jiného, co by mohlo při tvorbě hry pomoct (malovat, dělat hezky vylížející html stránky, jakoukoli grafiku, nebo jste matematický génius, prostě COKOLI)
    Pokud Vám vyšla alespoň jedna kladná odpověď, jste tu správně!

domenu radeji stylem

17 hlasy od 17 respondentů

rozbalit záhlaví
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      WEWERKA: to jako fakt? Neni to nejaky phishing?

Jako pan hradu mi prisel vzdycky tak nejak "sklepni", ale ze by az takhle :)
      WEWERKA
      WEWERKA --- ---
      BOMBA! :)) panhradu.cz prave poslal upozorneni na novy server a v mailu zaslal i loginy a hesla ostatnich hracu
      :)))))
      WEWERKA
      WEWERKA --- ---
      ohledne sms - gopay.cz jede pres nas, pro zahranici mame partnera treba mopay.com (mindmatics, jede pres to spousta online her).
      TENCOKACISTROMY
      TENCOKACISTROMY --- ---
      CYBERWOLF: PayPal je standard v oboru. Vyresis tim prijem penez odkudkoliv a pomerne bezbolestne (vzhledem k API, testovacimu rezimu apod...) oproti jinym platebnim kanalum.

SMS je kapitola sama o sobe, v ruznych zemich je maji i ruzne legislativne osetrene (napr. kolik max smi stat jedna SMS).
      ESY
      ESY --- ---
      CYBERWOLF: otazka jestli to mas mireny na cz nebo zahranici..
      Kazdopadne chovani PP je zvlastni ale ve vysledku je fajn az na par pripadu.. Kazdopadne ja nekde narazit na neakej gopay tak jdu od toho. to je muj pristup..
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      ESY: zrovna paypalu moc neduveruju. Co jsem si ho tak proklepaval, tak neni vyjimkou, ze s obchodnikem ponekud vyjebe (treba kvuli vypecenemu zakaznikovi). Vypada to, ze paypali politika je takova, ze kdyz je nejaky spor, tak se vrati penize zakaznikovi a je vymalovano. Sice tomu celkem rozumim, ale radost mi to nedela :)

Ja koukam spis po nejakem "integrovanejsim" reseni, jako treba toto:
      https://www.gopay.cz/jak-funguje-gopay/platebni-brana

Nerad bych integroval buhvi kolik platebnich kanalu a tak mi neco, co umoznuje jednoduchou integraci platebnimi kartami a SMS prijde jako spravna volba.

Ale jak jsem narazil na ten Chrome webstore, tak mi to prislo zajimave. Jednak by to byl platebni kanal a propagace v jednom, druhak googli veci jsou obecne promakane a zpravidla se snadno integruji.
      ESY
      ESY --- ---
      CYBERWOLF: ja bejt tebou sahnu po paypalu..
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      CYBERWOLF: a, tak nic - aby se to dalo pouzivat na strane "obchodnika", tak to chce byznys v USA
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      Trochu jsem koukal na Googli Chrome webstore a zjistil, ze mimo jine maji vlastni platebni kanal https://developers.google.com/in-app-payments/

Letmou prohlidkou podminek jsem nenasel nic, co by branilo pouziti we webovych hrach (ktere nemusi frcet jen v Chrome) a 5% poplatek neni az takove peklo.

Mate nekdo zkusenost, nebo predstavu kolik lidi ve CR/SK umi a plati pres google? :)
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      CYBERWOLF: ale ale... vitej ;DDDDDD
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      Dalsi halda oprav, uprav a novot na Klubku:
      Klubko Příběhů
      http://klubkopribehu.cz/novinky/?id=4

Tak nejak zjistuju, ze s kazdou veci, kterou udelam vykouknou alespon 2 dalsi, co je potreba udelat, predelat, opravit, nebo alespon dodelat. Jsem zvedavy, kdy se prokousu k necemu, cemu by se dalo rikat beta verze :)
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      Gamasutra - News - Zynga Platform open beta launches with five games
      http://www.gamasutra.com/view/news/164564/Zynga_Platform_open_beta_launches_with_five_games.php

Nevite nahodou nekdo nic blizsiho?
      ESY
      ESY --- ---
      CYBERWOLF: ok neak se na to o vikendu mrknu :]
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      ESY: zajima me nazor na vsechno :)
      ESY
      ESY --- ---
      CYBERWOLF: klidne se ptej kdyz budes chtit neakej nazor na danou vec :]
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      ESY: mam jistou predstavu o (nepocetne) cilovce a asi deset konkretnich lidi, co by se toho (dle meho) mohli chytit. Lidi, co pisou do blogisku nebo do supliku je dost. Pokud se mi to podari doplacat dostatecne user-friendly, tak si myslim, ze by to mohlo fungovat.

K tomu mi prave pomahaji pohledy jinych lidi a za to tedy dik :)
      TENCOKACISTROMY: uz je to vyreseny. Bresenham funguje skvele ;)
      TENCOKACISTROMY
      TENCOKACISTROMY --- ---
      AVATAR: Tu primku jakoby vykresli do rastru. Pri "vykresleni" do jednoho "pixelu" zjisti zda tam je/neni prekazka. Podle toho se zarid. A* je na tohle imho spatnej nastroj, ty nechces najit cestu, ale najit prekazky (jestli jsem te spravne pochopil).
      ESY
      ESY --- ---
      CYBERWOLF: hrozne tezko rict, zkousel jsem to v uplne prvni fazi, kty to cely vypadalo jak silenej excell. Dokazu si predtavit co se tam da delat. A asi i jak. Spis otazkou zustava, kdo bude psat pribehy.. Na webu urcite bude dost gemebook online generatoru a playeru. Takze tezko rict.. KAzdopadne dokazu si rpedstavit ze bys prisel jeste s necim navic, treba poradnym generatorem herni grafiky nebo tak a pak by to bylo supr.. Kazdopadne hrozne se me libi veta chyba nebo navr? :]]]]
      AVATAR: jo, vypada to, ze je to presne to, co potrebuju, diky!
      CYBERWOLF: ty svetle zeleny dlazdice nejsou prekazka. Zkousel jsem spoustu heuristik (diagonalni, manhattan, euclidean), ale ve vsech pripadech vznikaly vynechany dlazdice, pres ktery primka jde...

Na ten algoritmus kouknu, diky za tip.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam