YMLADRIS: hele me to vpodstate zase tak nestve, ja to spis napsal jako dovetek, proc sem se vyjadril "radikalneji nez obvykle", coz stejne nakonec vsichni nepochopili....:-))))
Ale chapu na co se ptas, ty andilci by mi vadili (iritovali) asi mnohem vic - jestli mam odpovedet strucne a uprimne, tak u me za to muze asi nejvic Anima - ne vzdy se projevuje primocare ale myslim, ze je v zasade (u me) u takovychle veci skoro za vsim.....
NAPR: Nedavno jsem mel zazitek, ze jsem po hodne dlouhy dobe potkal holku, ktera me hodne zaujala - myslim, ze se mi to nestalo tak 5 let....:-)))) Nemluvim samozrejme o sexualnim zaujeti (to se mi stava i nekolikrat za den:-), spis ve me "zarezonovala" s mym nej nitrem. Nebyla vlastne ani moc hezka (tj. nebyla "muj typ"), ale co me dostalo, byla ta duchovni slozka jeji osobnosti - proste tim zila, vyzarovala to, byla to uzasna inspirace - uplne hrala do noty s moji predstavou idelani zeny.... jenze pak to zacalo praskat a ja zjistil ze jeji cesta je hrozne povrchni a vlastne hloupa...:-) No a z toho zustava takovej pocit frustrace..... kterej se prenasi na vsechny podobne lidi.... nejspis