LOOK: jo super, presne za nejaky takovyhle postrehy moc diky
YMLADRIS: ja se omlouvam, minule jsem tu odpoved na tvou pripominku trochu "odflak" pospichal jsem nekam a uz nebyl cas.... pak jsem se nad tim dodatecne zamyslel a doslo mi ze ve vzajemny komunikaci smesujeme dve veci:
To co jsem psal, o "nasledovani nevedomi" a tom ze nepotrebuju, aby mi nekdo v tomhle radil, to bylo mysleny spis na urovni "komunikace s Bohem" proste co se tyka "premysleni nad nekonecnem, smyslem zivota, atd...." Tam jsem vzdy relevantni odpovedi musel najit sam (mozna s pomoci lidi co me inspirovali, ale nakonec jsem to sam musel vydolovat ze sebe).
Jinak samozrejme na urovni normalniho fungovani, ohledne vlastnich "slepych skrvn" v jednani a chovani se ke svetu ap. tak tam by psychoanalyza byla stopro prinosem, ale tohle tema pro me neni ted tak aktualni abych do toho sel.... jak znamo cloveka k psychologovi dovedou az takovy vetsi psychicky problemy...:-) Tim nerikam ze si tyhle veci neresim (to dela asi kazdej, at chce nebo nechce), jen proste jinym zpusobem... jen bych podotknul ze momentalne u me osobne hooodne zajimavym...:-)))