SCHWEPZ: No tak já se tomu ani nedivím, že se mu do synchronicity nechtělo, to je téma natolik na hraně - nebo spíš už za hranou - nějakého objektivního zkoumání, že to sklouznutí do kategorie "pan vědec se nám pomátl" je velice reálná hrozba:-)
Ale na té osobní úrovni - inu jak jsem psal níže, náhle po několika letech zase neustále zakopávám o věci, o kterých jsem si myslel, že už jsou poněkud pasé a ono ejhle, nejsou. (BTW ta Odpověď na Jóba mi doslova spadla na hlavu, když jsem se sehnul, že uklidím hračky po synkovi. Doteď mám bouli:-D A celé to frčí už samozřejmě nějakou dobu - tu se mi náhle kolega zeptal, odkud se vzal výraz Jobovka, tu se mi v recommended videích na YouTube objeví dokument o starém zákoně, s důrazem na Knihu Jób, tu se na jedné akci setkám s pro mne úplně neznámým člověkem, který mi sám od sebe náhle začne vyprávět jak píše seminární práci na téma - no hádejte jaké - a tak to pokračovalo dál a dál a já si furt říkal: "ty jo, teď není moc čas ani energie zase rozvíjet nějaké intelektuální cvičení, jako až bude klid tak se na to možná někdy v budoucnu zase kouknu" až to dopadlo tak, že mi Jób spadnul na hlavu:-D
A mimochodem jsem si stopro jistý, že jsem se té knihovny ani nedotknul, krom toho ty knížky jsou tam fakt dost fixnutý v řadě, a prostě to vůbec nedává smysl, jak sakra mohla vypadnout :-)))))))