KAJ: co mi imponuje na muzich? Ze maji vlastni nazor, ale umej nekdy ustoupit rozumne, umej se o sebe postarat ale zaroven se nechavaj "opecovavat", dokazou si neco udelat v byte sami, kdyz si dokazou vazit zen, chvaji se jako gentlasove, je sranda.. samozrejme jsem vynechala fyzickou stranku, to uz je jina otazka. Ale osobne mam rada, kdyz muzu nekomu "patrit" do urcite miry, kdy rekne: to je moje divka.. ovsem nesmi to zajit do extremu. A urcite je fajn kdyz je chlap vsimavej a umi pochvalit. Ony to zensky docela potrebujou, podrbat za ouskem:)
Samozrejme, prehnany feminismus je, ostatne jako vsechno hnane do extremu,naprosta zvrhlost. Ale zena se musi umet o sebe taky postarat a rekla bych, ze "feministky" se tim delaji naoko mene zranitelne. A je to asi i tak. Kolikrat to jsou zeny, ktere nejak muzi zklamali. At se jedna o partnery nebo otce, bratry,....
Urcite, jak rikas, je role muze a zeny dana psychofyzickymi predpoklady. Samozrejme, ted, kdyz jde o vydelavani penez, obrat, zakazky, ma zena po materske problem vratit se do zamestnani a chapu zamestnavatele, ze tezko bude brat zenu, kdyz si muze vybrat mezi muzem a zenou stejnych kvalit. HOlt, ta rodina v tech nasich ribonukleovych kyselinach zakodovana je :) Ale myslim si, ze by mely mit stejne sance, jako muzi. Ale samozrejme nehnat do extremu (hnat chlapy do pradelny a zensky na stavbu, kdyz to zjednodusim) Obe pohlavi maji sve vyhody a nevyhody :)