ANDY+vsichni zainteresovani: tak nevim, jestli se mi podarilo na na nej poslat cojku, ale kazdopadne jsem to zkusil formou emajlu.
Penez uz se asi tezko domuzu, ja videl, jak tu vec predemnou poskodil tak, ze ted uz nikomu nedokazu, ze jsem to neudelal ja, proste zlomil napojeni konektoru na plosnej spoj s pameti. Fakt primo predemnou :( pak rek neco ve smyslu, "Vidis, je to rozbity, to nejde reklamovat." (v tom smyslu od nej mam i podepsanej papir)
Nemluve o tom, ze to rozebral vzadu ve skladu, bez toho abych nad tim mel kontrolu, nebo aby to delal technik.
Jeste mel tu drzost rict mi, ze mi to jeho technik opravi za nejake penize v radech stovek, ale ze to bude bez zaruky :(
je to kreten maximalni.
Nemluve o tom, jak kamaradovi napsal paragon na vec tak, ze kdyz o den pozdeji prestala fungovat a on vec sel vratit, dozvedel se, ze ji koupil pred trema mesicama a tedy se na ni nevztahuje zaruka (byla to vec bazarova, kde je smulvni zaruka 3 mesice).
Nemluve o zkusenosti s vyhorelim pocitacem od Helka, ktery shorel proto, ze deska lezela prisroubovana primo na krabici, takze vetsina koncu nozicek brouku se dotykala kovoveho obalu case a bylo jen otazkou casu, nez to cele shori, ze.
Ja bych tam nenakupoval, ale darek si proste nevyberes.
Ne ze bych byl skodolibej nebo tak, ale proste bych si vazne pral, aby tomule cloveku zavreli kram. Prodava shit a vi to. Na to dela svoje penize. To je normalni sprosta kradez a to ani ne moc elegantni. Proste to pak vzdycky ukeca :(((