ACIDQA: uričtě nějaké os. selhání může nastat. asi mám štěstí, ale já se s tím nesetkal. je pravda, že lidi tam mají určitě strašně málo peněz atp... ale vesměs jsou ochotní a i předpisy mi příjdou natolik přísné, že prostoru pro selhání tam příliš moc není (např. jeden z předpisů je, že naprosto žádné psaní podané na poště ten den, na ní nesmí zůstat - vše musí odjet ještě ten den do třídírny - takže i když příjdete v 19.55 nebo v 09.00 ráno, balík tam vždy je druhej den.)
myslím si, že stížnosti by měli zabrat, tenhle mechanismus se mi zdá, že na poště funguje (pošˇťaci bývají při chybách dost tvrdě trestáni na platu).
na druhou stranu je pravda, že bych si uměl představit ochotu ještě mnohem větší, vzhledem k tomu, že na poště ročně utratím přes 0.5mil.
ale i když občas obyč poštáci stále ještě mají občas komunistický manýry - zkuste si jít poslat balík vlakem službou cd kurýr. na nádraží v praze vás seřvou za každou maličkost a máte strach, že neteče krev. to je opravdu o držku, tuhle službu (btw 190kč/balík) ve zdraví přežít :-)