LABARCHA: Hm, tak to jsem si taky myslela, ale mám od nich jen esenciální oleje, takže ani nevím, jestli to má certifikát... ale zřejmě ne, s PEGem by jim ho asi nedali... což je škoda teda. Já od jistý doby koukám i u certifikovaných krémů na složení, protože spousta (zejména Ecocert) jich má často umělou parfemaci, což už vůbec nechápu, když lze použít esenciální oleje (které taky mohou dráždit, ale pořád lepší varianta). Jsem asi přehnaná, ale vím, že zrovna umělé parfémy jsou jedny z největších sraček, co kůži dráždí a popravdě mi od doby, co používám přírodní věci, někdy i vadí, jsou moc intenzivní a trochu umělé.
Od Primavery mám jojobový olej, byl drahý jako prase teda, paní v Greenwave mě tehdy přesvědčovala, že je kvalitou úplně jinde, než oleje od Saloosu a dala mi na něj 15% slevu (jinak bych si ho nejspíš nekoupila) a upřímně ani nevím, jestli je v nich nějaký rozdíl, krom ceny a samozřejmě i pocitu, že mám ten kvalitnější (za ty prachy aby ne :) ). Samozřejmě mi následně prezentovala i krémy od té Primavery, hydratační fluid a tak, ale po mých zkušenostech s krémy, které mi po čase většinou nesednou, nebo mi zas tak úžasné nepřijdou, bych do tak drahého asi znovu nešla (pár takových mi stárne v poličce), ale po Ježíškovi ho určitě chtěj a podej pak kdyžtak report ;)
MARGARITKA: Toho jsem si taky všimla a je to určitě dobře, i pro ně, lidi jim pak nenačínaj a neočuchávaj zabalený krémy, který se pak víc a rychlejc kazej (u přírodní asi o dost víc). Teď mě naštvalo, jak u Natural light makeupu změnili názvy odstínů, doteď jsem měla střední 20 golden amber, a včera už ten poslední měli ve výprodeji a namísto toho tam úplně tři jiný odstíny, střední je teď 03 medium sand (kdo tohle vymejšlí, bože), na lahvičce vypadá dost tmavě a úplně jinak, ale po vyzkoušení na ruce jsou ty dva skoro totožný. Z toho aby se jeden po...