PEEDIA: To chce si absolvovat (delší, ale poměrně zábavnou) cestu napříč produkty a značkami a dojít si k tomu, co ti nejvíc vyhovuje, totiž co člověk a jeho období, to jiný názor, já si po cca dvou třech letech intenzivního osobního testování došla k tomuto:
Sprchové gely a tělová mléka - Weleda, krém na obličej taktéž Weleda (mandlový hydratační), odličovací mléko rovněž mandlové Weledí, růžová voda od Purity Vision (univerzální a geniální naprosto na všechno). Šampon momentálně Alverde (chmel a med - ze všech ozkoušených nej), ale to se mění podle finanční situace i touhy poznávat nové.
Dekorativka Dr. Hauschka, dražší, ale opravdu perfektní, řasenku už jinou nechci, i kdyby stála milion (ta volume, ne každý si ji pochvaluje, jinou přírodní která se nerozmazává, neznám), pudr dokonale sametovej, ale momentálně opět z finančních důvodů jedu mejkap od Alverde - minerální a skvěle kryje, což od Hauschky kreje o poznání míň a stojí pětikilo, tvářenka a tužka na oči taktéž Alverde, vyhovuje.
Deodorant - Alverde ve spreji, funguje mi dobře už x let, žádný jiný jsem neměla potřebu zkoušet.
Ale stačí pátrat a zkoušet, a časem si určitě také najdeš to, co ti bude nejvíc vyhovovat, a hlavně už nikdy nebudeš chtít používat ty chemky, na kterých asi každá z nás tady strávila pubertu :)
V Anglii je možná dobře dostupná značka Essential care, která je dražší, ale měla jsem od nich měsíčkový balzám i šampon a taky pecka.