• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    Tyto stránky jsou věnované výměně názorů, zkušeností a zážitků s "bojovými plemeny".
    Diskuze se neomezuje pouze na standardní plemena - pitbul, staford ..., ale je otevřena i jiným, netradičním "bojovým" psům.
    Vystavujte dle libosti foto Vašich miláčků, zanechávejte linky na stránky s touto tématikou.




    rozbalit záhlaví
    ZWL23
    ZWL23 --- ---
    GIO: :D mám rád kočku cosme měli v praze nabytě .... jenže to je úplně jinmej model ona tři roky života neopustila byt a byla nejvíc vpoho jak semnou tak sniki, ale když sme se vrátili navesnici tak asi popůl roce našla odvahu aby vyšla ven nazahradu pak dolesa .... a poroce jezní úplně jiná kočka ta vesnická nepřítulná :(
    GIO
    GIO --- ---
    RAVNOS: jo tohle je dost nerealny, na kcoky se totiz musi dost jinak nez na psy/lidi

    spis jako na deti.)) ale taky to neni uplne presny.. proste je to hodne specificky vztah. a chapu, ze spousta lidi kocky neskousne, protoze to neni uplne jenoduchy s nima, ale zas je to vyzva.))
    GIO
    GIO --- ---
    ZWL23: chyba. kocka je v tom prave mnohem lepsi tvor nez pes, protoze clovek se s ni nauci toleranci k druhym a nauci se s ni taky komunikovat jinak, nez je to zapotrebi se psem, a to je myslim hodne obohacujici.)
    GIO
    GIO --- ---
    ZWL23: no, tak to uz rde mnou nerikej. ja to beru docela vazne, protoze mam sve kocky hodne rada.. psy samozrejme taky, ale musime dodrzovat pravo slabsiho.. protoze mam tak velke psy, ze sebemensi hierarchicky konflikt by mohl mit spatny konec.
    moji psi teda nase kocky maji hodne radi a i je brani pred jinymi psy co treba prijedou a snazi se je honit nebo cuchat, ale ta hierarchie je nutna. neni to nic nasilneho. pes proste nesmi na gauc(logicky, byt tam byt jen jeden muj pes, ja se tam uz nevejdu) a kocky tam smej, jsou mensi a nemsrdej:))
    pes zere venku, kocka ma sve vyvysene krmitko a dostava driv, nez pes... taky zadne nasili, jen podvedome utvrzovani v tom, ze kocka je proste tak trochu psi sef, kdyz zere driv nez on..kdyz je kocka v psim pelechu, pes si bud lehne vedle nebo mi prijde rict, at ji jdu laskave vyhodit... a ja jdu, ale delam to ja, on vi, ze on na to nema pravo.)
    ZWL23
    ZWL23 --- ---
    GIO: no aproto kočky nemám zrovna v lásce .... asi je fakt nevychováš ale můžeš je naučit určité věci
    ZWL23
    ZWL23 --- ---
    RAVNOS: kočka se může naučit skor vše co jiné zvíře .... známej kočka umí knoze, sedni a popros :D

    GIO
    GIO --- ---
    muj kocour taky vsechny psy na potkani seka, jelikoz kocku nevychovas, ale u psa je to alespon trosku mozne, tak je dulezite naucit psa aby kocku vubec neobtezoval a kdyz se po nem ohani, aby vklidu odesel, u nas to funguje...

    kočku seřvat nemužes nijak vyrazne, protoze jak znam treba sveho kcoura, just to pujde za pet minut zopakovat, jen aby mi vysvetlil, kdo je sef. samozrejme, ze on. a vsichni co rikaji, ze kocku vychovavaji, kecaj. mam dlouholet zkusenosti a kocky si vzdy nakonec vychovaly me a vychovaly si i me dva psy.)


    a prvni kontakt spatny neni zas az takovy pruser, dulezite je s citem a klidne to psovi postupne vysvetlovat, i kdyz ho kocka rasi, dovede to pochopit.-- ale nemsi tam byt ani na jedne strane zadne nasili, to je spis kontraproduktivni.
    ZWL23
    ZWL23 --- ---
    GIO: :d ale dyt to není féér :))) podřazovat psa pod kočku :))
    ZWL23
    ZWL23 --- ---
    FILOMENA13: tak to asi jo ... jestli sou kočky zvyklí napsa ....ale musí pomalu jestli to je štěně ..... teď mám třeba problém s kámošky kočkou niki kní příde chce si kní třeba jen čuchnout a kočka jí hned krutě poseká :(( - pokud bude ten tvůj mít první kontakty s kočkou podobné nemuselo by to dopadnout nejlíp ...chce to seřvat i tu kjočku aby se uklidnila ..... přeji hodně úspěchu při seznamování a ivevšem dalším s newdogím :))
    GIO
    GIO --- ---
    jedl posledni, kocka mohla lezet vys nez on, a tak..
    GIO
    GIO --- ---
    FILOMENA13: bez problemu, kdyz prijde stene domu. nenech ho aby ho kocky tejraly a psa nenasilnou formou uc lasce ke kockam.. ale je nutny aby pes byl v rodinne hierarchii niz nez kocky..
    FILOMENA13
    FILOMENA13 --- ---
    děkuji:)..já měla polobulinu a ta před lety chtěla kotě který jsem přinesla domu asi sníst..pořád za nim chodila, klepala se a nevěděla co si o tom má myslet...no a pár let na to při falešné březosti kojila jiné kotě co jsem si opět přinesla domu :).Bohužel mi před 2 měsíci umřela a já si v neděli jedu pro fenku bulika Máju a kočičky doma zůstávaj...nu doufám, že si na sebe zvyknou :)
    ZWL23
    ZWL23 --- ---
    FILOMENA13: no hele já třebas mám zas dobrou zkušenost když je pořídíš zhruba nastejno- pesan když je doma tak se nenudí a skočkou devastujou byt :))) a vnoci spolu spěj - něco jinýho sou kočky co mívala babička nazahradě (asi tři) dokud přední nezačne utíkat tak jí nezajíma ale když začne :(( prostě je ucumlá- našel sem je chudinky né roztrhaný ale voslintaný a utahaný .... bylo mi jich fakt líto
    ale nevim jestli to udělala nikita samotná vzhledem ktomu že je naně zvyklá a navíc tam byla ještě malá jeckruslice :-o
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Pesani ze stanice odkud je donkey jsou prej v poho na všechny zvířata, jen kočky masakrujou na potkání.
    Donkoš je zatím ok, když vidí kočku, chce spíš očichat.
    Ale když jsme u rodiny, maj kocoura 12 let starýho a to jako u Libance. Donkey dostane vyliskané tlapkou po čumáku a je klid.
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    FILOMENA13: odmala urcite dost dobre, i kdyz u nas to nevyslo - kocka stara pani, pes - doterny stene, takze prvnim okamzikem se stene stalo obeti kocky..... sla po nem jak puma :-( Ted uz Holy po kockach vyjizdi, ale nevim, jestli by jim neco vylozene provedl.
    FILOMENA13
    FILOMENA13 --- ---
    pardon-myslím tim tedy ve společné domácnosti...
    FILOMENA13
    FILOMENA13 --- ---
    Ahoj :), nevim jestli se to tady už neřešilo, ale zajímalo by mně jak vaši bojový mazlíci reagují na kočičky...zda mohou být kamarádi bo nee ?
    GIO
    GIO --- ---
    ono na superpremiovku prave ty granule musi splnovat enjake slozkove parametry.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ZWL23: takovych psu jsem uz videla vic:(
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    BRUKEV: presne.) kdyz si ctes slozeni tak je u vsech skoro stejny a tyyy chvaly!.)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    GIO: Bento maj kousek od nás ve velkoskladu. Cena dobrá, známí krmí taky a nestezují si.
    Ad lepší než RC. Dneska když se mrknu na net, tak je každý druhý krmivo prémiovka a každý třetí superpremiovka. Kdo se v tom má vyznat... Zlatý časy, kdy byla jen Eucanuba a RC, to byly modly. Ted je superpremia plno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam