HIGHLIFE: nechci bejt obhajcem galerie. ja mam uz leta osobni vztah s olgou dvorakovou, je jedina ktera mi kdy nabidla pomoc, a to te upozornuju, ze jsem kolikrat opravdu potreboval . . . kdyz mohla resila pravniky, psala stiznosti atd. nejdriv dostala kartac za jejiho exmanzela, ted dostava kartac za Sece. Nevim toho o jejich podnikani takrka nic, ale pokazdy kdy se v mediich doctu o "kauze" kolem DSC jdu za ni, a OSOBNE si to necham vysvetlit i z druhy strany. Vim ze to takhle uz nekolikrat udelal i J.David a ten je sakra opatrnej.
Ja proste osobne, na vlastni kuzi zazivam to, kdyz se "nekdo" rozhodne, a zacne konstruovat, nesmyslny lzi, doplnuje polopravdy o vlastni smysleny pribehy a vydava jako real, pousti to medii, a lidi to hltaj, a s pocitem ze ted se to dozvedeli to prijmou . . .
na proti sedi delal mikulastik nejakej rozhovor o me, prej . . . necet sem ho, protoze to malo co sem slysel mi stacilo, abych pochopil, ze ten clovek ma asi nejakou chorobu, nebo se rozhod ze se medialne prizivi, ale neuvedomuje si, ze jeho lzi a fabulace maji devastujici ucinky na celou aktivistickou scenu. netvrdim, ze se musime vsichni podporovat, ale cilene, za kazdou cenu skodit, a ukazovat tim slabost, a nejednotnost, podlost . . .
ok, chapu kritiku, dokonce jsem schopen prijmout i kritiku z vlastnich řad, ale utoky tema nejubozejsima zpusobama, kterejma je lhani, vytrhavani z kontextu, prekrucovani, nebo vynechavani faktu . . . rikam si proc???
Nemyslim si, ze nechat se zivit od statu je spatne, jen mi to prijde vtipny . . . je to asi jako vystudovat u Knížáka a pak ho pochcat, aby se později ukázalo, že jak formou tak i myšlením jsou takřka identičtí . . .