• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    PETRIUS: Souhlas, lidi se holt musí naučit rozhodnout se, všechno mít nemůžou...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Mimochodem letos jsem šel proti libušínu a taky to neslo své oběti. Když někdo kvůli PP odpadne zlobit se na něj nebudu (tak jako jsem se třeba nezlobil na jiné hráče, kteří na JC prostě nemohli). Problém je spíše v tom, že se tihle lidi (a orgové PP) zlobí na mě...

(ale na to kašlu, stejně nevidím jinou možnost...)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    GREATDRAKE: eorry, ale prodlouženej víkend potřebuji. A mimo tohldela září které bych hodně nerad jiný není.

A jsem na tom stejně jako Ivana. Toho termínu je kvůli PP, které není zas tak úžasnou akcí, škoda
    O tom jak se na to dívají ostaní svědčí i to jak hlasovali. Beltine je napříkald absolutně neprůstřelnej, to bych to mohl s JC rovnou zabalit.
    Na druhoiu stranu z 24 lidí co mi odpovědělo na mail je jen pro 4 nemyslitelné, že by to bylo v době PP (a to si myslím, že se bez nich obejdu nebo je zlomím)

Časy, kdy bylo akcí málo a mohli jsme si s termíny jít ruku v ruce už jsou dávno pryč. LARPy už jsou otázkou priorit...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    GREATDRAKE: Hm, nojo, asi máš pravdu. Na mě už je to moc masové.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ZMYJKA: Nejak vnimam tu jednodenni bitvu i s tou omackou kolem a za moznost posedet vic nez jeden vecer s lidmi co jsem dlouho nevidel jsem hodne rad.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    GREATDRAKE: Na druhou stranu má pravdu - plácat prodloužený víkend na jednodenní bitvu je skutečně škoda.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETRIUS: Byť to dělám s úsměvem, ale jdi do háje Petrie s takovýmhle konfliktním přístupem ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    jo jinak je krásné, jak se informace šíří, včera se mě první org PP ptal jestli to s tím krytím myslím vážně. Dohodli jsme se, že zkusí s termínem PP hejbnout....

Pokud vám krytí těchto akcí v termínu o víkendu před úterým 8. vadí, zalobujte si u organizátorů PP.
    Děkuji ;-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tobě nepřišel mailem?
    HARALD
    HARALD --- ---
    Ehm, promiň. Dalo mi dost práce dotazník v klubu vůbec najít. Zasloužil by si umístění na home s velkým upozorněním včetně instrukcí v záhlaví.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    připadám si jak dement, když si posílám mail s vašimi dotazníky (sám sobě...)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    budu trhat hlavy, zase mám plnou poštu a prázdnej mail... :-/
    Mno děkuju no...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    PETRIUS: S jídlem roste chuť, co? :)))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    mám 21 dotazníků a chci další!!! :-))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Začátek After v Kozlovi bych viděl na půl osmou, lkdyž dorazíte dřív, nikdo vám hlavu neurve, ale třeba zrovna já tam nebudu... :-)

Kdo má v úmyslu dorazit a nenapasal mi to v dotazníku, ať se mi urychleně ozve. Dneska je poseldní den kdy chci dělat rezervaci...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    S terminem souhlas - prodlouzeny vikend je skvelym terminem pro nejaky LARP, na bitvu je ho skoda:)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Na afterparty zkusim dorazit, dotaznik casem zaslu.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    sorry, ale pouze kvůli tomu, že PP je tradice nebudu uhýbat s termínem. Imho bitev už je oprvadu hodně a najdou se i lepší než PP (uvidíme co budu říkat, po návrat u z BPA)

Každopádně zatím to vypadá že PP je většině lidí ve srovnání s JC celkem putýnka (včetně mě a to je řekl bych hlavní :-P )

A osobní věc: nemám od tebe dotazník ani vyjádření k Afterparty (přitom to máš tak blízko...)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Koukam, ze znesnadnit rozhodovani je jednim z cilu ;)

Jinak moje osobní rozhodnutí je, že JC bude příští rok v prodlouženém víkendu v v květny kdy bývá PP.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    chci více dotazníků, mám zatím jen 19...

Mimochodem jelikož se ke Kozlovi nikdo moc nemá tak asi rezervuju 15 míst ve velkém salónu a lidi co budou přebývat ať se nějak zařídí sami. Odpovědi typu "nevím" ne "asi jo" mi nepřijdou moc pádné k tomu abych dělal v Kozlovi nějaké brekule typu "zabereme celý salón a pak ho nenaplníme..."

Děkuji za spolupráci, na zlepšování JC už se pracuje. Jinak moje osobní rozhodnutí je, že JC bude příští rok v prodlouženém víkendu v v květny kdy bývá PP.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam