• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETRIUS: No ona az tak nudna neni. Jen co v larpu mas za par dni, je v reale nekolik tydnu...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    heh. Nejdřív jsem si myslel že to byla docela trefná připomínka, ale pak jsem si uvědomil jak moc velký rozdíl je mezi politikou na larpech, v Diplomacii a jiných deskovkách oproti politice v naší realitě...

Možná je to někde ve světě jinak, ale politika v ČR mi přijde děsně nudná a o ničem...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    PETRIUS: říká člověk, který vyrábí ekonomicko-politické hry :)))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Děkuji všem že přišli. Jen malá připomínka, až mě zase potáhnete do nostopu, vyserte se na politiku :-) Já vím že jsou volby ale stejně se o tom nehodlám po čtyřech pivech (ale klidně i bez nich) o politice bavit...
    DARION
    DARION --- ---
    Jen maličkost - Petrie, jestli považuješ shrnutí bojových fint pod jednu dovednost za geniální, tak asi žijeme každý v jiné dimenzi. :)

Ve výsledku to totiž dopadlo tak, že si člověk koupil tu jednu dovednost a pak si musel každou z těch fint kupovat zvlášť, aby je mohl používat. A pak si ještě k tromu kupovat další dovednost, aby je mohl používat víckrát. A dopadlo to dokonce tak, že kvůli tomu bylo stejně drahé jednou zaútočit naplocho jako jednou přerazit zbraň... abys někoho praštil naplocho, vzdal ses jednoho užití jiné lepší "finty"...

Jinak řečeno, nelíbí se mi to. :)

No nic, pokecáme večer.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Někdo mi něco říkal o zbrojích a jeich opravování/ničení, ale už nevím kdo to byl a co přesně říkal. V dotaznících to není, mohl by se mi autor přihlásit?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Nebudu, jestli přijedou je na nich...

Já už bych to dál neřešil, nic se nemění
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETRIUS: Vis, ono nejde az tak, ze bys jim ubiral hrace (vzhledem k velikosti akci), ale hlavne cast (polo)organizatorskeho tymu - vsadim boty, ze lidi jako Kemi, Lesi, Mirwen, Mormegil lamat na JC budes...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    PETRIUS: Souhlas, lidi se holt musí naučit rozhodnout se, všechno mít nemůžou...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Mimochodem letos jsem šel proti libušínu a taky to neslo své oběti. Když někdo kvůli PP odpadne zlobit se na něj nebudu (tak jako jsem se třeba nezlobil na jiné hráče, kteří na JC prostě nemohli). Problém je spíše v tom, že se tihle lidi (a orgové PP) zlobí na mě...

(ale na to kašlu, stejně nevidím jinou možnost...)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    GREATDRAKE: eorry, ale prodlouženej víkend potřebuji. A mimo tohldela září které bych hodně nerad jiný není.

A jsem na tom stejně jako Ivana. Toho termínu je kvůli PP, které není zas tak úžasnou akcí, škoda
    O tom jak se na to dívají ostaní svědčí i to jak hlasovali. Beltine je napříkald absolutně neprůstřelnej, to bych to mohl s JC rovnou zabalit.
    Na druhoiu stranu z 24 lidí co mi odpovědělo na mail je jen pro 4 nemyslitelné, že by to bylo v době PP (a to si myslím, že se bez nich obejdu nebo je zlomím)

Časy, kdy bylo akcí málo a mohli jsme si s termíny jít ruku v ruce už jsou dávno pryč. LARPy už jsou otázkou priorit...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    GREATDRAKE: Hm, nojo, asi máš pravdu. Na mě už je to moc masové.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ZMYJKA: Nejak vnimam tu jednodenni bitvu i s tou omackou kolem a za moznost posedet vic nez jeden vecer s lidmi co jsem dlouho nevidel jsem hodne rad.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    GREATDRAKE: Na druhou stranu má pravdu - plácat prodloužený víkend na jednodenní bitvu je skutečně škoda.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETRIUS: Byť to dělám s úsměvem, ale jdi do háje Petrie s takovýmhle konfliktním přístupem ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    jo jinak je krásné, jak se informace šíří, včera se mě první org PP ptal jestli to s tím krytím myslím vážně. Dohodli jsme se, že zkusí s termínem PP hejbnout....

Pokud vám krytí těchto akcí v termínu o víkendu před úterým 8. vadí, zalobujte si u organizátorů PP.
    Děkuji ;-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tobě nepřišel mailem?
    HARALD
    HARALD --- ---
    Ehm, promiň. Dalo mi dost práce dotazník v klubu vůbec najít. Zasloužil by si umístění na home s velkým upozorněním včetně instrukcí v záhlaví.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    připadám si jak dement, když si posílám mail s vašimi dotazníky (sám sobě...)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    budu trhat hlavy, zase mám plnou poštu a prázdnej mail... :-/
    Mno děkuju no...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam