• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!

PIVO: Kudy teče, tudy léčí...

Pokud chcete sdělit, že je někde dobré/špatné pivo, uveďte i důvod, který vás k takovému závěru vede. Nahlédněte na rozcestník na nástěnce tohoto klubu, inspirujte se při hledání pivka dobrého, dodejte tipy vlastní...

Kluby sžízněné:
    Nejen pivem živ je pivomilec, dopřejte si:
    [ nakládaný hermelín, utopenci a jiné hospodské bašty k pivu!! ]
    Pivo na čerstvém vzduchu chutná nejlíp: [ PIVO NA ČISTÉM VZDUCHU - pivní zahrádky, pivní festivaly, nekuřácké hospody ]

rozbalit záhlaví
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    X_RATED_IDIOT: já se také zastavil.. to byla pro pražské pivní nadšence skoro povinnost.a chutnalo... 12 byla vo vous lepší....na 1. várku to myslím šlo... sice je takové hodně citrusové, limonádové..i když hořkost má..... ale teda nakládaný hermelín byl nadstandartní!! uvidíme jak se zajedou taky jim fandím.

X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Nevím jak moc je to celobilonárodní trend, ale dneska jsem si u nás (Brno, Šumavská) koupil ve slevě za 100 Kč "kolekci pivních znalců", což je pack, kde je po lahvi: Rychtář speciál, Comenius, Démon, Protivínský granát, Kvasar, Jihlavský grand a Velen. Už i proto že kromě Kvasaru se tu nic normálně neprodává mi to přijde jako dobrej deal :)
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    A kdyby chtěl někdo cestovat po Zélandu, toto se mude hodit: mapa pivovarů. Kacíře prosím o umístění na nástěnku.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    Tak od soboty máme další pivní tečku na mapě:

Únětický pivovar | Únětický pivovar
    http://www.unetickypivovar.cz
    MISO
    MISO --- ---
    prosim vas, kde v Prahe zohnat tieto piva od pivovaru Cerna Hora? potrebujem tri lahvace na degustaciu. Pivni klub na Florenci?

Tas -výčepní pivo
    Moravské Sklepní -nefiltrované výčepní pivo
    Kern -polotmavé výčepní pivo
    KACIR
    KACIR --- ---
    ABRAHAM: Máš ho tam...
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    KACIR: Přihoď pls na nástěnku ten beněnské nové mini..

Domácí pivovar a restaurace Magistr
    Domácí pivovar a restaurace Magistr
    http://www.pivovarmagistr.cz/

Ještě snad brzy přibude další.
    KACIR
    KACIR --- ---
    Zajímavý, zvědavost...! :-)
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    CH_IN_A: jojo to je přesně vono, prej je to někde u tý maríny, no sem teda zvědavej, co budou vařit a v jakejch cenovejch relacích, předpokládám, že vodu vemou z vltavy a budou jí chemit jako prase
    CH_IN_A
    CH_IN_A --- ---
    X_RATED_IDIOT: vsim jsem si, ze u reky, jak jsou novostavby "prague marina", tak v tom arealu je rozdelana hospoda s pivovarem - alespon tak to hlasa cedule :)
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    rikam, ze jsem to mel na svatbe pod vlivem, v extra krasny hospode (u veverku nekde u unetic, unesli jsme tam nevestu...), k tomu domaci orechovice.

ad negne ø, vybornej pivovar, delaj hrozne moc ruznejch piv (naposled jsem mel ovesny ale), moc si nedovedu predstavit jak to vozej v sudech z norska. to urcite vyrabi pokoutne staropramen

kdysi tu na nyxu byval mod "jsem na sracky/serte na me". chybi mi
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    MILHAUZ: negne ø maj na čepu v zubatym psovi, nepletu-li se
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    MILHAUZ: btw borůvka mi moc nesedí, ta chuť mi přijde dost umělá, maj jí v merendě lahvovou v lednici furt
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    kámoš dneska v práci jen tak bokem zmínil, že jeho kámoš má stavební firmu a pro nějakýho snad anglána staví v holeškách hospodu s pivovavarem, máte někdo nějaký seriózní info?
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    me ta boruvka taky celkem chutnala, kdyz jsem ji pil naposled, ale mel jsem pravda jen jednu. a uz je to pres rok, tak nevim

do rozmanitosti se tesim! ted jsem v norsku pil skvele veci od negne ø a jinych malych pivovaru, tesim se, ze ochutnam ruzne ulitle veci!
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    CH_IN_A: nezbývá, než ti gratulovat. Jsi první osoba, o které vím, že jí ML chutná :)
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    MILHAUZ: V pivní rozmanitosti celkem pravidelně nakupuju, mám to víceméně při cestě z práce domů. Klady: levnější matuška než ve zlejch časech, příjemný majitelé, celkem slušnej repertoár německejch piv, zápory: slabší zastoupení anglosaský produkce, brewdog jen občas (nicméně je-li zlevněnej, je zlevněnej víc než ve zlejch časech, kupoval jsem i 5AM saint za 20). Celkově dobrý, jsem rád že to tu máme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam