ono to vypadá strašně pěkně, ty odborný termíny a výrazy, odkazy na konkrétní lidi a ústavy, popisování chemickejch reakcí..
ale když je na konci výstupní hodnotou nesmysl se čtyřma minutama, kterej sám přiznáš, tak to pak jako celek nepůsobí moc důvěryhodně a vypadá to jak informace od brouka pytlíka, co všude byl a všechno umí, akorát má z toho půlku domyšlenou :)
to je jak jeden dvacetiletej týpek, co si u nás dal z pěti kohoutů od každýho malý pivo (byl tam raven, chroust, zichovec a další dva si nepamatuju) a u každýho se vofrňoval, že tam cejtí máslo/alkohol/zelí/umělou hmotu blablabla..
tak se ho pak ptám, jestli jako má nějaký senzorický zkoušky, že tomu tolik rozumí, když já to většinou nepoznám ani po xx letech důkladnýho alkoholismu, schovanýho za degustováním, a jeho odpověď byla: "Zkoušky ani nic jinýho nemám, ale kluci u nás v hospodě vo tom furt mluvěj, takže já už to taky poznám."