• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEWINRakovina - zkušenosti, prevence, podpora nemocného, alternativní léčebné metody
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    AQUA: za tu posledni vetu velkej respekt... jen malo lidi to takhle chape... preju hodne sily a odolnosti... a vydrze...
    FIFI
    FIFI --- ---
    PTACOPYSK: díky
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    PTACOPYSK: no, tak, je to jedinej luzkovej hospic v Praze
    FIFI
    FIFI --- ---
    VRATENKA: má to nějaké www stránky? Nikdy jsem o tom neslyšela
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    tak mame domluvenej hospic Strasburk v Bohnicich, zitra tatu prevezou, po trech tydnech doma, jsme fakt usoudily, ze to bude lepsi.
    FIFI
    FIFI --- ---
    CORNELA: :-(
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    CORNELA: to nikdy nepochopim....
    FIFI
    FIFI --- ---
    FIFI: resp. ptali jsme se sester z Cesty domů, ty to dávkování schválily
    FIFI
    FIFI --- ---
    SUCHRE: když já si zas říkám, že ať je klidně předávkovaný lékama, hlavně když nemá bolest. My jsme možná ke konci dávali léků proti bolesti víc, kromě náplastí ještě i léky normálně ústy..
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    VRATENKA: aby toho nebylo malo, co. ale porad tady jsou....
    dneska jsem myslela, ze jsem v metru potkala tatu..... takova blbost....
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    SUCHRE: tata je doma, tak moc utisujicich prostredku ani nedostava, jenom neco na bolest, ale zadny konsky davky.

SUCHRE: a i kdyz je ted leto, tak tata ptaky moc neslysi, protoze v sedmym patre v panelaku na Cernym moste slyset nejsou :-( tak bych mu prala umirani v nejakym lepsim prostredi.
    SUCHRE
    SUCHRE --- ---
    zima je spatna tak nejak celkove. lepsi je umrit v lete, kdyz z nemocnice muzes poslouchat ptaky ze zahrady.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    SUCHRE: nebo mokrym prosteradlem a otevzenym oknem na mrazu?....
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    oni doktori prd vi,.....
    SUCHRE
    SUCHRE --- ---
    vetsinou to ukoncej sami doktori tim, jak telo otravej utisujicima prostredkama.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    SUCHRE: tak to ma ted tata, dle lekaru mel byt do roka, od prvni diagnozy mrtvej, od prvni diagnozy ale uz ubehli ctyri roky. ted uz se blizi do velkeho finale, pred ctrnacti dny, kdyz mel tata epileptickej zachvat, kterej odeznival celej den, tak sestricka rikala, ze uz se meme pomalu loucit, ale po ctrnacti dnech je tata stale tady, sice je viditelny zhorsovani stavu, ale porad zije a mam pocit, ze to tak rychly, jak rikaj doktori a sestricky nebude. i kdyz je fakt, ze skoro neji, neco do nej dostat je zazrak, tak mu asi casem dojdou sily, ale aspon docela hodne pije. kazopadne jeho tuhej korinek je neskutecnej.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    AQUA: na ty bolesti, vypada, ze mate odbornika. CHtela jsem poradit prave tu cestu domu...
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    AQUA: mas muj obdiv, za ten pristup. Neumim to pospudit u sebe, ale moji dva blizci, kteri nastesti umirali bez dlouhodobe bolesti chteli zit za jakych koliv podminek a stavu....
    Vim o cem mluvis.

SUCHRE: vule je neskutecne silna...
    SUCHRE
    SUCHRE --- ---
    Kombinace predem prohraneho boje a tuheho korinku je pro ostatni opravdu hodne smutna. Vidite, jak bojuje, nevzdava se a navic to trva radove az o roky dele, nez je tomu v jinych pripadech. Nemuze chodit, misto moci z nej tece cerna brecka, podle doktoru by mel byt uz davno mrtvy, ale on porad neni a vy to musite sledovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam