hele ja nevim, ale moje mati me jako dite strasne nutila do jidla a ja jsem z toho mela az trauma... tak ho proste nechejte nebo u nas hodne pomahalo, ze jedl to co mu fakt chutnalo. takze s uzenym nebyl problem (to bude mozna jako s tim gulaskem) :-) ale brokolice ta proste nesla.
a pak jsme mu zacali podstrojovat jako cukrovicku s kremem, sladke pudinky byly taky super a aspon takhle aby v sobe zlomil, ze to nejde.
Nejhorsi by bylo nad nim stat jako drab...
Ale jeste me napada, ze jsme mu davali do tech koktejlu hodne hroznoveho cukru.
Nebo do jogurtu a tak. ja myslim, ze jsou ted dulezite takove ty mlecne tuky, uz se to tu resilo, hodne pomazanky z tvarohu, luciny a tak, to je nejlepsi na obaleni organu po drasticke lecbe.
Ale napada me jeste zkus zavolat na tu nadorovou linku ligy proti rakovine. Ja jsem s nima tohle taky resila. moc mi pomohli, nebo cesta domu, oni budou mit fakt o dost vetsi zkusenosti.
popravde nevim jakej je rozdil mezi tim jist normalni jidlo a pit normalni jidlo rozmixovane. mozna kvuli polykani? kousani? nevim, ale urcite by se dalo najit nejaky kompromis aby se tatovi to trauma nezvetsovalo ale spis zmasovalo :-(