• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEWINRakovina - zkušenosti, prevence, podpora nemocného, alternativní léčebné metody
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    COLBEN: i u clanku o koloidnim stribre a diamantove vode jsou prispevky "vylecenych z rakoviny". Drzel bych se rady doktoru, zvlaste, kdyz uz ti i tak nabizeji nejakou novou lecbu, coz se urcite nepostesti kazdymu...
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    CORNELA: ja jsem rad, proto se tu taky ptam. jen teda je furt ve mne nejaky mensi pokuseni kdyz mi zenska primo napsala, ze jeji kamaradku vylecil s tou rakovinou slinivky. a v ty knizce specialne pise, ze u rakoviny slinivky to muze zasadne zlepsit prognozu :( vidis nejaky zasadni logicky problem i v tom popisu lecby na tech stranach 6 - 13? ... jedinej muj pomocnik je holt google a sledovani komentaru a tak.. vzdycky tam u pribuznych clanku semtam nekdo napsal, ze jurkovic jim vylecil nekoho z rodiny .. a po netu je videt, ze v americe s timhle pristupem, ze k nadoru pristupujou ze smeru zablokovani jeho metabolismu, taky nejak experimentujou a doufaj, ze se tahle lecba bude kombinovat s chemoterapii a radioterapii http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2268723/ ale zda se tedy, ze opravdove nasazeni je jeste daleko.. njn

    mame ted nabidli experimentalni lecbu v tomhle stylu http://www.medicalnewstoday.com/releases/181307.php tak uvidime

    COLBEN
    COLBEN --- ---
    CORNELA: diky za nazor, trosku jsi mi zbourala domecek z karet
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    CORNELA: k odbornostem se vyjadrit neumim, ale na doktora, ktery tuhle lecbu dela kontakt sehnat lze, prave proto to resim. kazdopadne dik, ze na to mrknes:)
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    CORNELA: dal jsem tam shrnuti pro laickou verejnost a jeste je to prepsane nelekarem tak to mozna neni 100% presne... mam za to, ze pise, ze stitna zlaza to jen reguluje, ne distibuuje. ja jsem odkaz na tu knihu dostal od zensky, jejiz kamaradku ten doktror vylecil z rakoviny slinivky pomoci teto metody.
    sorry, mam dojem, ze kvuli trem slovickum si bez podprobnejsiho studia udelas nazor na 150strankovou knizku psanou lekarem, jejiz soucasti jsou prubehy onemocneni a lecby x desitek lidi.

    o tom, ze ja jsem laik netreba pochybovat, jen mi tvoje odsouzeni prijde strasne rychly, myslim si, ze na namyslenost vlastni doktorum mas jeste cas

    no kdybys mela cas tak aspon mrkni na stranku 6 - 13, lecba je tam popsana lekarskym jazykem..
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    COLBEN: kratky vytah: Princip léčby

    Zhoubný nádor je tkáňový systém, ve kterém probíhají extrémně vysoké metabolické procesy, a proto má několikanásobně vyšší nároky na zásobování kyslíkem a živinami, než okolní orgány. Aby mohly být tyto enormní potřeby uspokojeny, musí se nádor pasovat na úroveň nejdůležitějšího orgánu v organizmu a tak získat dominantní postavení v koloběhu zásobování na úkor ostatních orgánů. Proto zhoubný nádor produkuje látky, prostřednictvím kterých naváže spojení se štítnou žlázou (štítná žláza = regulátor metabolizmu v organizmu), čímž si přednostně zabezpečí živiny a kyslík pro svůj nekontrolovatelný růst. Aby získal i potřebné množství, stimuluje současně štítnou žlázu ke zvýšené činnosti.

    Abych podstatně omezil metabolizmus zhoubného nádoru, ztlumil jsem činnost štítné žlázy tyreostatikem (lék blokující činnost štítné žlázy). Tímto omezením přísunu živin a kyslíku do nádoru, potřebných pro jeho nekontrolovatelný růst, jsem způsobil postupnou resorbci nádorového ložiska kdekoliv v organizmu.

    Správnost tohoto principu dokazuje skutečnost, že blokovat štítnou žlázu můžeme pouze tehdy, pokud je její činnost několikanásobně zvýšená vlivem onkogenního onemocnění. Pokud bychom blokovali činnost štítné žlázy pacientovi bez zhoubné nemoci, štítná žláza by reagovala jako štítná žláza nezatížená onkogenním onemocněním (tj. v krátké době by reagovala zvětšením svého objemu a počínajícím myxedémem). To platí i už u vyléčeného nádoru, protože pokud je v organizmu přítomen zhoubný nádor, můžeme aplikovat pacientovi tyreostatikum i několik let beze změn či poškození štítné žlázy. Tato reaguje mírným zvětšením až tehdy, pokud se nádor důsledkem aplikace BMN změní na nezhoubný anebo se úplně resorbuje. Po skončení blokády tyreostatikem se štítná žláza upraví na normu, což dokazují její vyšetření po ukončení léčby.

    Aby zhoubný nádor mohl lépe získat dominantní postavení v organizmu, působí ještě před propuknutím, jakož i během onkologického onemocnění, určitými mechanizmy na životně důležité orgány, kostní dřeň a imunitní systém. Narušení funkcí orgánů (např. útlum krvetvorby) a oslabení obranyschopnosti jsou podmínkou jeho destrukční činnosti. Proto součástí mého léčebného postupu je i maximální zvýšení obranyschopnosti organizmu a odstraňování všech průvodních jevů vzniknuvších vlivem onkogenního onemocnění.
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    Jaky mate nazor na tuto Jurkovicovu metodu leceni rakoviny?

    Kamil Jurkovič-Revoluce v léčení rakoviny.pdf | Ulož.to
    http://www.ulozto.cz/xCg89s1/kamil-jurkovic-revoluce-v-leceni-rakoviny-pdf
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Mladík věděl, že zemře. Užíval si a natočil hit webu - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/...centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_campaign=A&utm_term=position-1
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    narazila jsem na stránky http://www.amelie-os.cz/ tak mi přijde taky fajn o tom vědět
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    SCHWEPZ: s fénix.slzami určitě dobře poradí ID JAHRIDER .)
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    Ahoj, mamce budou zitra delat biopsii z nadoru co ma na slinivce, delali ji to uz minuly tyden pomoci pristroje, ktery ji zavadeli hadickou pres pusu (fibroskop, ze by?), kazdopadne ta biopsie se asi ne uplne povedla a ted maji delat dalsi, ale uz ne takhle, ale nejak pod CTcke jak se ten doktor vyjadroval. (mozna jehlou?) ma to byt pod lokalni anestezii. Jde o to, ze minule to mamku bolelo jako krava a zajimalo by me zda tohle bude taky tak nehorazne bolet? A jestli jde vymyslet jeste neco nez jen lokalni anestezie. Diky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KAMALA: jedna stranka dozadu tady v diskusi?
    KAMALA
    KAMALA --- ---
    Zdravim, mate nekdo nejake zkusenosti s aplikaci leku z Konopi s nazvem Fenixovy slzy?
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    CORNELA: chapu, ale treba informace na teto strance http://www.edukafarm.cz/clanek.php?id=1175 mi pripadaji, ze by se to mohlo zkusit. ano, jsem si vedom neblahych statistik, ale zkratka v teto situaci neni co ztatit...
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    CORNELA: moje mama ma rakovinu slinivky a doktori ji klasickou lecbou nedokazou pomoct (castecne i proto, ze ji ta banda kriplu sest mesicu nedokazala poslat na sonografii a tak uz se jeji nador ani neda operovat) nevidim duvod proc se nekoukat i po nejakych jinych moznostech. ani ty nemas dostatecne mnozstvi fakt na to, abys mohla spolehlive tvrdit toto. ja jsem si o tom cetl na netu a videl i nejaky dokument, a neni duvod proc to nezkusit.
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    Ahoj, mate nekdo zkusenost s lecbou rakoviny prostrednictvim podavani infuzi s vysokymi davkami vitaminu C? Nemate kontakt na nejakou kliniku kde to delaji? Diky
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    SCHWEPZ: Vím, že ptáš na osobní zkušenosti, ale to je věc, na kterou se v medicíně založené na důkazech (evidence based medicine) moc nehraje. Negativní dopad to může mít jedině na tvoji peněženku. Jak jsem psala, tyto produkty mají POUZE placebo efekt, takže můžou nemocného podpořit psychicky, pokud věří, že by mu to mohlo pomoct. A psychika má vliv na onemocnění také a často poměrně značný. Ale nic navíc ti tyto doplňky stravy nenabídnou. Bohužel. Držím palce.
    Pak ještě mají význam alespoň trochu zdravé potraviny, které dotyčnému chutnají a pomůžou mu k udržení váhy, hlavně ve chvíli kdy už skoro na nic chuť nemá.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Díky všem. Ano, vím, rakovina slinivka...jak je agresivní, jaké jsou prognózy atp. nejde o "vyléčení",LENDULIK: ... ale o kvalitu života, či jeho prodloužení o udržení vitality co nejdéle, imunity.

    Stejně jako ta červená řepa a i tohle má imho svůj vliv. Resp. jako doplněk výživy. Já se ptám na konkrétní zkušenost (jasný, každý to má jinak, vím).

    Jde o to, jestli v rámci synergii léčby jde o vliv zcela bezvýznamný, nebo se dá alespoň trochu počítám s tím, že to mamince pomůže k udržení váhy, zlepšení imunity, energii.

    Metastáze zatím nejsou, nádor se nezvětšuje...vím, že prognózy jsou zkurvené, ale třeba by to mělo ve výsledku nějaký pozitivní dopad. Skutečně jde o zcela vyhozené peníze? Nejde mi o zázrak PTACOPYSK: ale o výše popsané.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    PTACOPYSK: mno musis to dost ochutit :)) ale to pomeranovy docela de :)
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    tak zas pokud člověk investuje 85Kč do čaje, který mu vydrží dva týdny, tak proč ne pokud to aspoň trochu psychicky pomůže .... spíš je horší, když rodina prodá auto i dům, jen aby koupila nějaký zázrak, který je reálně k ničemu
    (mimochodem, lapacho jsem kdysi zkoušela ochutnat, ten čaj je fakt hnusnej)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam