• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHATěžký život básníkův
    FIN
    FIN --- ---
    TOMASZ: možná. ale jak jsi sám řekl, už bych se v tom dál nepitval.
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    FIN: Počkej, počkej, pokud vím, tak Královna je Petr, Nečech je srab, ale co když se Konza jmenuje David. To by pak mohlo dojít ke střetnutí takřka biblických rozměrů... ;)
    FIN
    FIN --- ---
    TOMASZ: jenom musím říci, snad to chápeš, že bych hrozně, ale moc chtěl vidět, jak se zrovna tobě pokusí ten náš hridna dát tu facku :-)
    FIN
    FIN --- ---
    TOMASZ: ne, nepřijdou. nemají na to, jak oni sami říkají, koule a polokoulemi už z nic nic nového nevypadne. nastupuji cestu ignoru, už je to nuda.
    FIN
    FIN --- ---
    MALEMKRALOVNA: tak si tu facku dej - sám ses byl dotazoval níže, zda s tomášem společně onanujeme, tvá vlastní slova, a když jsem ti pokojně vysvětlil, z kterých praktických důvodů by to ani nešlo, začals honem vykřikovat, jak je pozoruhodné, že si všimnu jen části tvého vyjádření. to možná pozoruhodné je, ale ještě mnohem pozoruhodnější je sktuečnost, že napřed kladeš takovéto dotazy, abys o něco později mumlal, jak by ses neudržel a tu facku dal. tak se neudrž, dej si ji a máme to vyřešeno.
    FIN
    FIN --- ---
    NECECH: možná tam někde, kde tys na to zvyklý - nikoliv však tam, kde jsem se vyskytoval já a další. jak ti může dosvědčit řada lidí, která se po léta účastní těchto setkání, vzali jsme x sporů, přidali y alkoholů a nikdy jsme z toho tu normální rvačku, jak ty říkáš, neměli. ani kvůli stylu, ani kvůli pravopisu, ani kvůli škole nebo směru, ani kvůli autorům, ani kvůli ničemu z toho, prostě nikdy. úvahu, zda jsme parta andělů nevídaná v tomto světě jinak, přenechám na druhých - ale prostě neměli. dokonce ani když někdo zaplakal nad momentální hloupostí druhého, ani tehdy ke rvačce nedošlo.

    když si vezmu do důsledku dlouhou debatu, která se zde asi tak dva týdny vede, zjistím - a to je jednoduché, to si může zjistit každý, kdo ji sledoval a znovu zpětně pročte (což je odpověď i pro malemkralovnu) - jednu překvapivou věc. jakou? tuhle:

    ačkoliv "vaše strana", to jest ty, malemkralovna, konzum neustále vznáší axiomatická prohlášení sama o sobě...
    příklad: neumíte psát, vaše tvorba nestojí za nic, pravopisu netřeba, jsem nadprůměrný atd.
    ...a k tomu naopak po celou dobu požaduje konkrétní důkazy...
    příklad: onehdá v AP konzum, sám tvrdiv, že svá nejlepší díla nám neukáže, abychom mu je neukradli, naopak sám požadoval - to se zrovna hádal s ricarderonem - abychom tedy dokázali, kdo kde kdy co (na což, jak jsem předpověděl, neboť troll je vždycky průhledný, zareagoval očekávaným "tak se nám tu nechlubte", jinými slovy na splnění vlastního požadavku a požadovanou odpověď reagoval, jako by mu to někdo nevyžádaně cpal pod nos)
    ...nikdy jste nic konkrétního nepředvedli a nedodali. už to samo o sobě je klasický a ten nejprimitivnější důkaz trollení:
    * po protistraně požaduji konkrétní věci a důkazy a argumenty
    * když už jsou dodány, tak je prostě ignoruji anebo zamítnu poukazem na něco, co k takovému zamítnutí vůbec nedává logickou příčinu
    * a sám naopak nikdy nic nepředložím, ale vymluvím se na to, že protistrana je příliš hloupá, než aby to pochopila

    zato je zajímavé, že když jsme po konzumovi chtěli ona skvělá díla, nikdy jsme se jich nedočkali - ale zato konzum se vykrucoval a ohýbal, až se prášilo, převážně osobními narážkami
    když jsem po tobě chtěl, abys mi tedy ukázal a předvedl z mé tvorby to, co konkrétně dokazuje, žes nadprůměrný básník, nikdys nic takového nedodal - ale zato ses z toho náležitě vymluvil

    zkrátka když to celé shrnu:
    * nikdy jste nic konkrétního nedodali (tys výjimka, ale, upřímně: jeden anapest který sebou vláčíš již roky, je na tu celkovou nálož trochu málo)
    * nikdy jste ani nedokázali něco vysvětlit, např. co konkrétně sdělujete chybami, co by jinak nešlo sdělit, na což jste rovněž nikdy konkrétně neodpověděli, byvše dotazováni, jen dalším přívalem poznámek o tom, jak jsme svázaní, omezení a blbí
    * ale zato jste mnohokráte a mnoha lidem dokázali vysvětlit, jak jsou blbí. je až komické, jak dovedným lidem, musím říci, protože, na rozdíl od vás, já vím, co umějí a dokázali - a tak se zvesela stalo, že jste odmítli názory někoho, kdo založil a roky vede úspěšné médium, dokázali jste rovněž zamítnout jedince, kteří na rozdíl od vás (minimálně od většiny z vás) to vzdělání mají a tím jazykem se živí, jedince, kteří působí v jiných uměleckých oborech (profesně) a taky své vědí, atd.

    divíš se, že je mi to pak celé k smíchu?

    vlastně byste za ty drzosti málem snad i zasloužili, jenže jste narazili na společnost, která by se ke rvačce nesnížila - a i to pak dokážete okecávat.

    takže, jestli tu někdo nemá koule, jste to vy, milí trollíci: provokovat lidi, co to jde, to hurá a jedem - a pak se vymlouvat na obavy z primitivní fyzické pomsty druhých... zkrátka být odvážný a drsný per huba, ale pak zamumlat něco o obavě z primitivů, tak tomu se říká chucpe. a prozatím je to jediná věc, ve které konzum byl podal důkaz, že vyniká :-)
    MALEMKRALOVNA
    MALEMKRALOVNA --- ---
    TOMASZ: to je trochu upravený tak, aby se ti to hodilo do krámu .... myslím, že někoho zvát blbem atd. nejsou argumenty, ale urážky ... všechno má své hranice a když jsem opilý posouvají se mi níž ... to je jako bys řekl o mojí přítelkyni, že je to čubka, je jisté, že bych si tě fest podal a bylo by poněkud směšné za tebou přijít a říct "poslyš, já s myslím, že čubka není, protože je mi věrná" to je postavené na hlavu :-)

    Nehledě na to, že jedna dvě facky není žádné hrozné násilí ... to je adekvátní situaci, trochu ti ukázat, že vše si dovolit nemůžeš. Pokud mě tedy chápeš :-)
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    MALEMKRALOVNA: Ano, ano, někde zkrátka slova nestačí a nastupuje hrubá síla. Obvykle tam, kde došly argumenty...

    FIONOR: Já myslím, že už dost dobře nepotřebuju víc dat na to, abych poznal, co jsou pánové zač. Jejich chování za posledních několik měsíců lze imho vykládat pouze dvěma způsoby:

    1. Buď opravdu věří tomu, co hlásají, a pak jsou to osoby mentálně velmi retardované, nebo nemocné, ale možná i obojí. Pak nemá cenu se s nimi bavit, třeba odejdou sami.

    2. Nebo tomu nevěří, a pak to jsou demagogové, kteří se do nás zcela cíleně pustili s takovou dávkou vytrvalosti, která nemá obdoby. V tomto případě jakoukouliv reakcí jenom živíme jejich zvrácenou touhu po konfrontačním vzrušení (které se ovšem trochu bojí dotáhnout až na fyzický level) a proto nemá cenu se s nimi bavit, třeba odejdou sami.
    MALEMKRALOVNA
    MALEMKRALOVNA --- ---
    FIONOR: no kdybych byl opily a nekdo me zacal urazet, ze jsem pablb, pepa z depa, onanuji pred vami a podobne urazky, co tu padly anonymne, vubec bych nevahal onomu urazejicimu ustedrit policek ... nekde zkratka slova nestaci a nastupuje hruba sila, jak se rika, jedna dobre mirena facka nikdy neskodi :-)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Tohle s alkoholem nemá co dělat - kdo nemá sklony k fyzickému násilí, rvačku nezačne ani když bude namol a celý večer ho někdo bude provokovat.
    Jde o něco jiného - některé řečnické figury (klamy, odvádění pozornosti, útoky ad hominem) se provádějí výrazně hůř z očí do očí. Tak yse mnohem rychleji pozná, kdy je určitý postoj jen póza a kdy je za ním naopak neochvějné přesvědčení...

    A na plnohodnotnou osobní konfrontaci myšlenek má málokdo nervy, když není dostatečně chráněný (pseudo)anonymitou internetu.
    MALEMKRALOVNA
    MALEMKRALOVNA --- ---
    FIN: co mi to tu cpes? to si reste s NECECHem sami :-D co mi je do toho, neodbihej od tematu

    To je prave to ... odpovidas na cast, ktera se ti zrejme hodi ... ja bych rad kdybys odpovedel na celek anebo na tu podstatnou cast. To mozna krici na tebe, ale pravdu nemas a ja jsem ten jedinej, kdo tu muze rict jak to opravdu je. Vubec tu nezkousej mluvit za me jake mam pocity,myslenky a co citim ... probud se bejt zhrzenej protoze muj nazor nesdili ctyri nebo pet uzivatelu nyxu?? :-)))))))) ... btw. z lingvisty se stal basnik, a z basnika psychiatr a odbornik na lidske duse? :-D ... pokud jsi stejne dobrej basnik jako psycholog tak to je dobra bida a pomlc .... drz se radeji sveho kopyta :-)
    NECECH
    NECECH --- ---
    FIN: dej pokoj, vem si libovolny spor, pridej alkohol a mas normalni rvacku
    FIN
    FIN --- ---
    MALEMKRALOVNA: lol. vážně promiň, ale jak pak chcete, aby vás lidé vůbec brali vážně? (což evidentně chcete, protože to příliš křečovité zdůrazňování toho, jak o to nestojíte, říká přesně pravý opak.) ty něco napíšeš a divíš se, že část z toho beru a zodpovím - to je co za logiku? napřed odpovědi chcete, když je dostanete, tak si zase stěžujete, že jste je dostali... (a brumláte cosi dál...) a na tu první část není třeba odpovídat, to přímo křičí z textu, například v té nejhorší poezii.

    a zhruba tou dobou přijde nečech, prohlásí toto
    NECECH --- --- 14:06:24 22.5.2012 --- 04:59 :: diskuze :: Poesie bez pranic a tkanic
    Musim konstatovat, ze me v zasade uz presla chut jit na to vase setkani. S agresivnimi a arogantnimi jedinci typu Fin a Tomasz je jista sance fyzicke vymeny argumentu - a tomu se opravdu chci vyhnout. Takze nemejte mi to za zle, nepujdu tam. A vy se muzete normalne dale kochat v tom, jaci jste uzasni. Nikdo vas nebude vyrusovat.

    a když už se jenom začnu smát - protože s tím se ani už nic jiného nedá dělat - a ujistím ho, že tak to se vážně ještě nestalo a ani nehrozí, tak ani tohle nedokáže přijmout a naopak i zamítavá odpověď je dalším důvodem k výmluvě.

    přiznám se, že jsem se, po pauze, kdy jsem se neúčastnil, přidal jen proto, abych viděl, co ještě všechno dokážete zkusit. po novém levelu "nejde o to, že bychom správně česky neuměli - my to děláme schválně a dokazujeme tím svoji kreaitivitu a tvůrčí svobodu, jsme gramaticky svobodní" jsem už moc další vývoj neočekával, ale dnešní brilantní závěr "vy zlí byste nás fyzicky inzultovali" stál za to :-)

    nicméně si nemyslím, že po tom by ještě něco dalšího s novým rozměrem mohlo přijíti, takže to asi taky zabalím :-)
    MALEMKRALOVNA
    MALEMKRALOVNA --- ---
    FIN: no tak napsal jsem co me zajima: "Me osobne by zajimalo, kde panove FIN a TOMASZ berou ty informace o zhrzeném srdecku, onanii a touze po pochvalach" .... to ze si pak vyberes zrovna dovetek, ktery je podruzny, to je o te vasi spatne rozlisovaci schopnosti :-)
    FIN
    FIN --- ---
    MALEMKRALOVNA: no my se umíme smát každý sám, ale tak nějak jsme se nedokázali už o to dále nepodělit.

    odpovědět na co? soudím, že prostý selský rozum ti musí říkat, že když jsme se nějakou dobu důsledně ignorovali, sotva jsme mohli onanovat společně - nebo ne? neříká? ale to už není chyba na mém přijímači :-)
    MALEMKRALOVNA
    MALEMKRALOVNA --- ---
    FIN: kdybys mi raději odpověděl na tohle [ MALEMKRALOVNA @ Těžký život básníkův ] :-))))
    MALEMKRALOVNA
    MALEMKRALOVNA --- ---
    FIN: no ale ve finále se spolu bavíte ne :-) spojili jste se, abyste byli silnejší a mohli čelit naší hrozbě :-)))) ... teda ehm já se nepotřebuju s nikým spojovat, abych se od srdce zasmál ... výkrute :-D
    FIN
    FIN --- ---
    MALEMKRALOVNA: vy jste fakt troubové. my jsme se teď delší dobu s tomášem důsledně ignorovali, což mezi zbytkem našich známých všeobecně známo, a teprve až ty vaše teletiny nás přiměly, abychom se spolu zas začali bavit - a to čistě jen pro zasmátí nad těma hroznejma výkrutama, co předvádíte :-) takže sotva kdo koho poslechl :-)
    MALEMKRALOVNA
    MALEMKRALOVNA --- ---
    Me osobne by zajimalo, kde panove FIN a TOMASZ berou ty informace o zhrzeném srdecku, onanii a touze po pochvalach ... To jsou nepodlozene veci, kterymi jsou vase prispevky presyceny (a jim podobnymi), pritom jsou uplne mimo :-) Jestli si nahodou vy panove neplacate po ramenou, spolecne neonanujete a nelizete sramy.


    SONA1: Kdo by tvrdil, ze jsem ty protistrany nezval k sobe diskuze lhal by. V nejhorsi poezii jsem je nekolikrat vyzyval at prijdou, nicmene zustalo to nevyslyseno, i ted a tady vyzyvam, prijdte o tom debatovat k nam pokud mate tak nutkavou potrebu reagovat na to co napisem a zaroven vam vadi ze je to tu zasrano (podotykam ze z obou stran padlo trusu dost).
    SONA1
    SONA1 --- ---
    Ehm, a nemohli by naoplátku celou párty zas na pár dní hostit pánové ve svém klubu? Zde už to poněkud zatouchá a i ve všech koutech už jest nablito...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam