[ NECECH @ AUTORSKÁ POEZIE * ]
proste moje vyzva je ferova nabidka na zabavnou akci poradanou mnou, a pokud byste se racili nebrat vsechno tak stoprocentne "vazne", jak to rikam, pak nevylucuji, ze by jsme se tam dokazali i bavit
Popravdě, nedokázal jsem si moc představit, jak z tohohle vybruslíš potom, co jsi tak zpackal marketing. ("Za 5 dní přijde NEČECHOVA VÝZVA, za 3 dny přijde NEČECHOVA VÝZVA, zítra... Promiňte, NEČECHOVA VÝZVA přijde až v pátek...") ;) Ale věř, že by se tu velmi pravděpodobně našlo dost Mirkodušínovských jedinců, kteří by byli ochotni potlačit lenost a rytířsky zvednout hozenou rukavici, kdyby akce bývala fakt slibovala nadstandardní zábavu.
Nadstandardní by asi bylo nutné, protože standardní zábavu, na kterou jsme Tě zvali už dávno (naše slezina) a kde by vše mohlo mít přátelský ráz, opili bychom se a trochu oblomili hrany, jsi povýšeně (i trochu zbaběle) smetl se stolu. Ale tohle, cos nám naservíroval, asi nejen mně příliš slibné nepřijde. Škoda toho odpoledne na takovou blbost. Ale svému účelu to jistě posloužilo. Nejspíš jsi nasral dost jiných lidí a já se teď budu v duchu neskonale dobře bavit. :P