NATASHA: NAOPAK! Velmi me tesi, ze nevidis duvod k dalsim sporum, vitam to. A velmi vitam, ze v dusledku dlouhe a misty velmi unavne debate nachazim nejaky, sice maly, ale nejaky casove omezeny common ground s lidma jako je Tomasz. Vynechavam ted VELKEHO basnika FINA, protoze to je osobity pripad.
Musim uznat, ze jste v AP v zasade rozumny lidi. Sice mate nektere debilni nazory, ale to mame kazdy, i ja. A mozna vas ted prekvapim, kdyz zduraznim, ze se nijak nepokladam za dokonalou, vyjimecnou nebo vyvolenou bytost. Jsem taky normalni clovek, ale na internetu funguje komunikace trochu jinak, jak rad predvadi VELKY basnik FIN: (
FIN).
Ten hnusny preskrtnuty text odmitam cist, kdyz to chtel skrtnout, tak to mel skrtnout, takhle je to hnusny, ten clovek nema cit pro estetiku. Ach, jo.
Klub Autorska Poezie vnimam podobne, jak ho licis ty, nicmene v mych ocich predstavuje poetickou arenu, kde mimo jine soutezi mezi sebou gladiatori a ruzni VELKCI basnici, kteri se radi obouvaji do novych textu a predvadeji cestou zesmesnovani jinych, jaci jsou sami skveli, vzdelani, secteli, duvtipni, atd.
Zhruba v roce 2005 nebo 2006 jsem se, jak to vidim ja, stal obeti tohoto systemu. Studoval jsem bohemistiku v Berlina, chtel jsem si trochu pohrat s cestinou, tak jsem zacal psat, mel jsem prvni povedene i mnohe nepovedene texty, no a VELKY basnik FIN se s velkou chuti pustil do rozboru meho chybneho pravopisu a snazil se mi vnutit, ze neumim psat cesky a mel bych s tim prestat. Tuto destruktivni kritiku jsem samozrejme odmitnul, ale nicmene jsem dost casu venoval sebekritickemu pohledu, zda uim psat cesky nebo ne.
Dosel jsem po nejake dobe k nazoru, ze umim psat cesky. A chtel jsem to samozrejme VELKEMU basnikovi FINovi predvest, ale reakce byla naprosto stejna. Potreti jsem uz prisel v doprovodu kolegu z pranic a tkanic. Abych VELKEMU basnikovi FINovi rekl, ze uz si nemuze hrat na prvniho gladiatora. Jsem tu ja, a moje destruktivni kritika je brutalnejsi nez jeho.
Takze jsem vstoupil do areny Autorske Poezie napotreti jako gladiator rovny nebo prevysujici VELKEHO basnika FINA a jemu podobne subjekty. Mam odhodlani to dokazat. Pripada mi to vtipne a zabavne.