• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BATEAUPerličky z překladů
    GHIVERAN
    GHIVERAN --- ---
    JESSIEATREIDES: A co já? ;) Kdyz jsme uz kdysi udelali vlastni preklad nekolika knih GURPSu, myslim, ze i ten SR bych zvladnul a lip :)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    SHIGORBIRDMAN: jen jestli problém nespočívá v něčem jiném: že je prakticky nemožné najít člověka se zájmem o zbraně, který by byl intelektuálem schopným překladatelské práce...
    SHIGORBIRDMAN
    SHIGORBIRDMAN --- ---
    shadowrun ani nepřipomínej :D který intelektuál přišel na překlad assault rifle jako dalekonosná puška, to by mě fakt zajímalo :DDD
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    my jsme zase o vikendu listovali starickymi pravidly shadowrunu (2 edice) a nasli do te doby nenalezeny poklad: jedna kapitola se dle obsahu jmenuje "kritteři" .. :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    GANDHI: Jen to prostě nezvládli přeložit no... ;)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, tak jsem koukal v sobotu na hellboye na Nově a zůstává pro mne záhadou jakym způsobem se z Kladbišče No. 16 stane "Sebastian Klezba číslo 16"
    SILENT
    SILENT --- ---
    VANEK: holt automat
    VANEK
    VANEK --- ---
    http://www.grafika.cz/sluzby/detail.php?server=grafika&uid=94840
    MACBOOK PRO - APPLE GUARENTEE AŽ LISTOPADY 2008
    Podrobný popis:
    VYBORNE KONDICE!!Nedovařený opotřebovaný od té doby JÁ cena ono člen určitý cíl of Listopady 2007!! Do téže míry Nový Dostat se do výborný, znamenitý kondice! DO TÉŽE MÍRY Nový:

Zarmoucený , JÁ ALE MLUVIT Anglicky.
    SILENT
    SILENT --- ---
    VANEK: personkind. ovsem cynde bylo v OE femininum, takze ja bych to (jakozto emancipovany muz) nebral ani tak.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VANEK: Alé, dr. Stripling by měl být psycholog nebo podobná havěť ochotný vyjadřovat se do médií proto mluví jak třeba mr. Uzel.

VANEK
    VANEK --- ---
    ZUZKAOU: IMHO mankind už není dost PC.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HINTZU: čerstvá humanita - 30 dolarů za unci.

No ale teda ona i ta fráze v angličtině zní strašně. Chudák dítě, má okolo sebe přespříliš odborníků.
    HINTZU
    HINTZU --- ---
    HINTZU: tak jo, nalezl jsem ;)

"Elizabeth does not appear to be autistic at all. It looks like this child is going to be completely normal and, likely, will be a great resource for humanity, being as smart as she is," Dr. Stripling explained.
    HINTZU
    HINTZU --- ---
    Ztraceno v překladu? A pokud nikoliv, tak prosím vysvětlit následující větu:

"Vypadá to, jako by se toto dítě vyvíjelo naprosto normálně a pravděpodobně bude prostě skvělým zdrojem humanity, když je tak chytrá, jak je,“ uvedl lékař Stripling pro televizi NBC."
    VANEK
    VANEK --- ---
    FIN: Vskutku; to ale musí být čerstvé hrábnutí někomu ze správců. Každopádně registrace zdarma to řeší a má leckjaké jiné výhody.
    FIN
    FIN --- ---
    WITTGENSTEIN: výborný link. "Nemáte právo číst tento klub" :-)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Aha, tak pro pokračování toho prvního příspěvku prostě klikneš sem: http://www.okoun.cz/boards/dabing - a máš to tak od půlky stránky.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    DRKARY: Nikoli - podívej se sem a pokračuj nahoru.
    DRKARY
    DRKARY --- ---
    WITTGENSTEIN: Slusny peklo...to snad ale tu prekladatelku vyhodili a uz nikdy ji nezamestnali, ne?
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    VANEK: V papírové verzi jsem to viděl na vlastní oči, čestný pionýrský. Každopádně nezbývá než pogratulovat distributorovi k výtečně odvedené práci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam