• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BATEAUPerličky z překladů
    Narazili jste na zajímavé příklady, které vyplodili někteří lidé a které jsou spíše k zasmání?
    Hoďte je sem. Pokud možno, uveďte původní i přeloženou verzi (a nekdy radeji asi taky spravne prelozenou verzi ;)).
    rozbalit záhlaví
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    VANEK: Vím, že se budu opakovat, ale to se prostě nedá nepostnout - viz konec:

Hello,My jméno je Jennifer,I být intrested v koupit vaše (Dell šíře LS500)and je ochotný zaplatit vás 7,000 K? pro item,if vás dont mind.I bude mít rád vědět to jestliže položka je ještě dostupná a váš preferovaný režim payment,i bude očekávat vaše rychle responce,CONTACT mě přes e-mailovou adresu dole jestliže vy jste zájem na prodejní YOUR položce k mně. Já budu jen být schopné zaplatit vás od mého BANK..Bank Amerika přenosu, který je ukládat a fast..So všichni vy potřebujete poslat ke mně je vaše bankovní informace takové jako..... Vaše plné Name.....The jméno Bank.....Your čísla účtu a vašeho telefonního čísla aby i moci zavolat vám jakmile i dokončit přenos, a celková cena notebooku a dopravních nákladů k mé adrese klienta pod.
    Mr Oloyede J O
    P O Box 1368
    Off Stadium Road
    Ogbomoso
    Oyo State
    Nigeria
    23438.
    Já budu mít rád, když notebook je poslán (Rychle Post).So vrátí se ke mně co nejdříve jestliže vy stále chcete vrchol prodávat notebook mně.
    Hope Toová čte od vás soon..Thanks a bůh požehnat.

Uááááááááááááááááááááááááá!!! To je nějaká přítelkyně generála Attorneyho? Nebo chápete aspoň někdo, jak mohl TOHLE ten automatický překladač zplodit?
    VANEK
    VANEK --- ---
    Subject: Jsem rád

P.O. Box 1010, Liverpool, L70 1NL UNITED KINGDOM.
    (Customer Services Department)

Jsem rád, abychom Vás informovali, že Váš email byl úspěšný pro Grand
    Cena 200.000-britské libry šterlinků v draws.Your naší poslední e-mail
    Adresa spojené s ticket number: UKNL/B4401 s výrobním číslem 00811C
    vyvodila štěstí čísel:

(02-06-21-23-43-47) ze Bonus číslo 29

Jste upozorněni na to, aby tyto informace poslat na váš pohledávkách Agent
    s cílem usnadnit uvolňování prostředků na vás.

1. Celé jméno, 2. Stát, 3 kontaktní adresa, číslo 4.Telephone, 5. Faxové číslo, 6.Marital Stav, 7.Occupation, 8.Date narození, 9. Sex, 10.Winning email

Kontaktujte náš důvěrník agent na: agentfnkoluehi@yahoo.com

S úctou,
    Online koordinátora.
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    ARCAK: A máme tu pokračování našeho seriálu (v odpovědi na text se správným názvem):

3. Frame of Hall: diky
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    ADAMJ: Eee.. moment... "Numquam ponenda est pluralitas sine necessitate", čili to musíš malinko upravit jako "tvé jsoucno bylo shledáno zbytným a proto budeš eliminiován". Nenech svým majestátem cloumat pokleslé interpretace Ockhamovy břitvy z hollywoodských filmů. ;-)

SEEKER: Je Ti zcela k dispozici. Rád poskytnu i palebnou podporu v podobě teologického backgroundu, bude-li třeba. ;-)
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    GOBERS: "Byl jsi shledan nepravdepodobnym a budes eliminovan." :-))
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    GOBERS: tohle je ale přímo geniální nápad na nějakej krátkej "nezávislej" horror. btw hodláš si ten název copyrightovat? :D docela bych ho někde použil...
    VANEK
    VANEK --- ---
    Kdybych znal nějakého hollywoodského nebo aspoň českého producenta, hned za ním běžím.
    GHIVERAN
    GHIVERAN --- ---
    školastika rulez ;)
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    MIKEE: to nemá chybu :-D
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    GOBERS: ROFL :)))
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    ZUZKAOU: Jeden z nejlepších scholastických hororů - Avignonský masakr Ockhamovou břitvou...;-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZUZKAOU: Spíš nejvostřejší.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MIKEE: Ockham Břitvič, nejdrsnější ze scholastiků.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    MIKEE: Ježkovy voči... Já se pořád klepu, kde jsem nasekala nějaké chyby, googluju pro jistotu cokoliv podezřelé a říkám si, že až si to přečte někdo soudný, přijde mi to omlátit o hlavu... Tak už jsem trošku klidnější:o)
    BLAF
    BLAF --- ---
    JERRYGN: :)))
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    MIKEE: jj, tohle je zrovna pro kulturní barbary asi fakt oříšek :) ale když už se jim břitva nepozdává, tak by si mohli toho Occama Razora najít
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    chm, onehda jsem v ikarii v mucirne (ci jak se ta sekce jmenovala) cetl jednu, kterou si pamatuji dodnes (doufam, ze ji zreprodukuji blizko tomu jak to tam bylo..)

"Neznas Occama Razora? Nectes klasiky?!"

;]
    CORTEX
    CORTEX --- ---
    ALADAR42: Já vídal jednu dobu často Franklyho.

"Frankly, já si myslím, že ..."
    JERYK
    JERYK --- ---
    Mám taky jednu, ale naprosto dokonalou a není to žádná "pravda", fakt jsem to zažil. Kdysi jsem pracoval v jedné firmě, která prodávala profesionální radiostanice a jeden ze zaměstnanců si přivydělával překlady manuálů. Ta věta je dodnes ikonou mezi kolegy.

V originálním manuálu je popsána spousta funkcí a možností použití radiostanice. Mezi jinými i možnost nosit ji upnutou ve speciální sponě na opasku uniformy.

"The station can be fitted on service-kit tights with fastener."
    A co z toho vyšlo?
    "Zastávku je možno přišroubovat k holínce."

Dodnes nikdo z kolegů vysílačce neřekne jinak než 'zastávka'
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    JERRYGN: Uh, "perhapsi měli bychom odejít" se vazne stalo, nebo je to urban legenda typu strilejte na willa?:)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    JERRYGN: To je výborný:o)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam