• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BATEAUPerličky z překladů
    Narazili jste na zajímavé příklady, které vyplodili někteří lidé a které jsou spíše k zasmání?
    Hoďte je sem. Pokud možno, uveďte původní i přeloženou verzi (a nekdy radeji asi taky spravne prelozenou verzi ;)).
    rozbalit záhlaví
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    ZIDANE: Ze by zmena cilovy skupiny? Uz zadny prevody miliard dolaru uveznenejch generalu? :-))
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    VANEK: Vím, že se budu opakovat, ale to se prostě nedá nepostnout - viz konec:

Hello,My jméno je Jennifer,I být intrested v koupit vaše (Dell šíře LS500)and je ochotný zaplatit vás 7,000 K? pro item,if vás dont mind.I bude mít rád vědět to jestliže položka je ještě dostupná a váš preferovaný režim payment,i bude očekávat vaše rychle responce,CONTACT mě přes e-mailovou adresu dole jestliže vy jste zájem na prodejní YOUR položce k mně. Já budu jen být schopné zaplatit vás od mého BANK..Bank Amerika přenosu, který je ukládat a fast..So všichni vy potřebujete poslat ke mně je vaše bankovní informace takové jako..... Vaše plné Name.....The jméno Bank.....Your čísla účtu a vašeho telefonního čísla aby i moci zavolat vám jakmile i dokončit přenos, a celková cena notebooku a dopravních nákladů k mé adrese klienta pod.
    Mr Oloyede J O
    P O Box 1368
    Off Stadium Road
    Ogbomoso
    Oyo State
    Nigeria
    23438.
    Já budu mít rád, když notebook je poslán (Rychle Post).So vrátí se ke mně co nejdříve jestliže vy stále chcete vrchol prodávat notebook mně.
    Hope Toová čte od vás soon..Thanks a bůh požehnat.

Uááááááááááááááááááááááááá!!! To je nějaká přítelkyně generála Attorneyho? Nebo chápete aspoň někdo, jak mohl TOHLE ten automatický překladač zplodit?
    NVT
    NVT --- ---
    ZRADA: Tos špatně slyšel, to bylo z celého hektaru.
    ZRADA
    ZRADA --- ---
    (CATT: No já nevím, ale nám paní učitelka říkala, že med dělají včelky z nektaru...)
    CATT
    CATT --- ---
    KAREN: Úplně normálně, protože pyl není jedovatý :)
    Akorát bych chtěl vidět ten sasankový háj, na kterém by se včely pásly
    KAREN
    KAREN --- ---
    VANEK: tak me napada... kdyz je sasanka jedovata, sel by z ni pozivatelnej a "prezitelnej" med vubec udelat?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    VANEK: Má to být normální luční med.
    VANEK
    VANEK --- ---
    RIP: Trochu netriviální, protože starší záležitost, ale zdá se třeba http://www.contactmusic.com/new/xmlfeed.nsf/mndwebpages/smith%20has%20no%20matrix%20regrets - messed up. Akorát že http://www.digitalspy.co.uk/movies/a15130/will-smith-glad-he-turned-down-the-matrix.html - I would have ruined the movie. I would have forced every moment." (Ze by zahraniční novináři nebyli o moc menší mrdky než maferští? Aha, http://kultura.idnes.cz/connery-prisel-o-400-milionu-dolaru-kdyz-odmitl-hrat-v-panovi-prstenu-1g5-/filmvideo.asp?c=A081021_170209_filmvideo_jaz je (aspoň že přiznaně) opsané http://www.cnn.com/2008/LIVING/worklife/10/20/mf.rejected.movies/ což má In an interview with Wired, Smith said, "I would have absolutely messed up 'The Matrix.' At that point I wasn't smart enough as an actor to let the movie be -- whereas Keanu was." což dovoluje dohledat http://www.wired.com/wired/archive/12.07/smith.html Možná o tom mluvil víckrát - jasan, zdroj toho druhého je starší http://entertainment.timesonline.co.uk/tol/arts_and_entertainment/article460824.ece

CATT: Včera u Markse and Spencera na etiketě sirupu s umělými sladidly: What a delicious way to diet. Nálepka s českými informacemi se zřejmě rozhodla překládat všechno, takže tam stojí

KONCENTROVANÁ ŠŤÁVA Z ČERNÉHO RYBÍZU
    50% ovocná šťáva
    (Jaký lahodný způsob stravování!)

Ovšem o kousek dál další slogan "count on us" už ponechali v originále. Jo, a wildflower honey je prý sasankový med?!
    CATT
    CATT --- ---
    Our selection process was filled with ecstatic moments of agreement and outright contention as we assembled a collection that represents the state of the industry.
    Při vybíráni jednotlivých příkladů do této sbírky, která má obsáhnout současný stav designu obalů, jsme prožívali chvíle naprostého nadšení i nejhlubšího opovržení.
    CATT
    CATT --- ---
    thinking person’s agency = agentura pro myslícího člověka
    awesome! = no teda!
    gasp! = joj!
    neat-a! = paráda!
    RIP
    RIP --- ---
    "Matrix bych akorát zašpinil," říká ústy iDnes Will Smith o tom, proč odmítl roli Nea. Jsem líný pátrat po pravděpodobném zdroji, ale obávám se, že nějaký kompilátor nejdůvěryhodnějšího internetového deníku si plete "spoil" a "soil". Jinak mě nenapadá, kde by se ta podivnost vzala.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Subject: Jsem rád

P.O. Box 1010, Liverpool, L70 1NL UNITED KINGDOM.
    (Customer Services Department)

Jsem rád, abychom Vás informovali, že Váš email byl úspěšný pro Grand
    Cena 200.000-britské libry šterlinků v draws.Your naší poslední e-mail
    Adresa spojené s ticket number: UKNL/B4401 s výrobním číslem 00811C
    vyvodila štěstí čísel:

(02-06-21-23-43-47) ze Bonus číslo 29

Jste upozorněni na to, aby tyto informace poslat na váš pohledávkách Agent
    s cílem usnadnit uvolňování prostředků na vás.

1. Celé jméno, 2. Stát, 3 kontaktní adresa, číslo 4.Telephone, 5. Faxové číslo, 6.Marital Stav, 7.Occupation, 8.Date narození, 9. Sex, 10.Winning email

Kontaktujte náš důvěrník agent na: agentfnkoluehi@yahoo.com

S úctou,
    Online koordinátora.
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    ARCAK: A máme tu pokračování našeho seriálu (v odpovědi na text se správným názvem):

3. Frame of Hall: diky
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    ADAMJ: Eee.. moment... "Numquam ponenda est pluralitas sine necessitate", čili to musíš malinko upravit jako "tvé jsoucno bylo shledáno zbytným a proto budeš eliminiován". Nenech svým majestátem cloumat pokleslé interpretace Ockhamovy břitvy z hollywoodských filmů. ;-)

SEEKER: Je Ti zcela k dispozici. Rád poskytnu i palebnou podporu v podobě teologického backgroundu, bude-li třeba. ;-)
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    GOBERS: "Byl jsi shledan nepravdepodobnym a budes eliminovan." :-))
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    GOBERS: tohle je ale přímo geniální nápad na nějakej krátkej "nezávislej" horror. btw hodláš si ten název copyrightovat? :D docela bych ho někde použil...
    VANEK
    VANEK --- ---
    Kdybych znal nějakého hollywoodského nebo aspoň českého producenta, hned za ním běžím.
    GHIVERAN
    GHIVERAN --- ---
    školastika rulez ;)
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    MIKEE: to nemá chybu :-D
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    GOBERS: ROFL :)))
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    ZUZKAOU: Jeden z nejlepších scholastických hororů - Avignonský masakr Ockhamovou břitvou...;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam