VANEK: Vím, že se budu opakovat, ale to se prostě nedá nepostnout - viz konec:
Hello,My jméno je Jennifer,I být intrested v koupit vaše (Dell šíře LS500)and je ochotný zaplatit vás 7,000 K? pro item,if vás dont mind.I bude mít rád vědět to jestliže položka je ještě dostupná a váš preferovaný režim payment,i bude očekávat vaše rychle responce,CONTACT mě přes e-mailovou adresu dole jestliže vy jste zájem na prodejní YOUR položce k mně. Já budu jen být schopné zaplatit vás od mého BANK..Bank Amerika přenosu, který je ukládat a fast..So všichni vy potřebujete poslat ke mně je vaše bankovní informace takové jako..... Vaše plné Name.....The jméno Bank.....Your čísla účtu a vašeho telefonního čísla aby i moci zavolat vám jakmile i dokončit přenos, a celková cena notebooku a dopravních nákladů k mé adrese klienta pod.
Mr Oloyede J O
P O Box 1368
Off Stadium Road
Ogbomoso
Oyo State
Nigeria
23438.
Já budu mít rád, když notebook je poslán (Rychle Post).So vrátí se ke mně co nejdříve jestliže vy stále chcete vrchol prodávat notebook mně.
Hope Toová čte od vás soon..Thanks a bůh požehnat.
Uááááááááááááááááááááááááá!!! To je nějaká přítelkyně generála Attorneyho? Nebo chápete aspoň někdo, jak mohl TOHLE ten automatický překladač zplodit?