• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BATEAUPerličky z překladů
    RIP
    RIP --- ---
    Včerejší CSI: plakátek klubového představení, nápis CREEPY CARRIES, překlad: Přinášíme hrůzu.
    Přitom tam na holky někdo shora vylil kýbl malinovky, takže šlo o narážku na film Carrie... tak to dopadá, když někdo nezná Kinga...
    CORWEX
    CORWEX --- ---
    Slogan filmu Báječný svět shopaholiků:

Nová práce? Snad...
    Nový přítel? Možná...
    Nová kabelka? ABSOLUTNĚ!!!
    CATT
    CATT --- ---
    JESSIEATREIDES: někdo vymyslel divadelní útvar, který charakterizuje jako "zpívající fanzin" a editor neznal slovo fanzin. zbytek můžu sdělit zítra nebo viz mfd.
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    CATT: cože?
    VANEK
    VANEK --- ---
    CATT: A co je tím vůbec míněno? Nějaký podcast?
    CATT
    CATT --- ---
    spíš je to ukázka idiocie, ale šup sem s tím. editorův návrh předžvýkání cizích slov čtenářům:
    zpívající fanzin = zpívající pocta fanoušků
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    VANEK: nesmí, je to sjezd republikánské strany, sjezd republikánů nebo sněm republikánů... rozhodně ne konvence.
    VANEK
    VANEK --- ---
    BONEMINA: Zjevně. Já jsem teď (v rámci hádky, jestli se smí říkat "republikánská konvence") vygooglil, že některé blogy už zjevně mají translátory integrované a chrlí obsah ve všech možných jazykových mutacích.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    To je automatický překladač, nebo už mi hrabe? :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    (via Fuka s půlročním zpožděním): http://www.talkreviews.cz
    TalkReviews.cz má přijít s inovativní metodou, která umožňuje uživatelům internetu na celém světě, aby se vyjádřil, jak dobré a špatné, na webových stránkách po celém světě. Vzhledem k tomu, že World Wide Web nadále rostou, na to, co bylo výrobní odvětví převládají západní země, je nyní dosáhnout na všechny části světa. Zjistili jsme, že zatímco jiná místa nabízejí uživateli názory na stránky, nikdo by mohl poskytnout informace o nové mezinárodní plemene účastníků, které jsou nyní velké vlny v globálním internetovém trhu.
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    'Za posledních 10 let absolvoval 13 rehabilitací a loni v září byl zatčen za držení drog.' jo ty rehabilitace dneska .)
    S_M_LOMOZ
    S_M_LOMOZ --- ---
    Tak to teda, jak se u nás říká, to teda ten klobouk dolů.
    KAREN
    KAREN --- ---
    CLAVEN: nj, to jsou veci, to jsem nevedela.) takze jako kurevsky dobry... (http://en.wiktionary.org/wiki/de_puta_madre)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Imo to je niečo ako slovenské "popiči".
    VANEK
    VANEK --- ---
    Takže to není slovenské "z kurvy materi"?
    PSYKO
    PSYKO --- ---
    JELENA
    JELENA --- ---
    SALO: chtěla jsem originál pro srovnání, pastla jsem sem jednu z prvních věcí, co na mne vypadla z googlu :)
    ZKAZA
    ZKAZA --- ---
    JELENA: Češi často blbě opisujou od slováků... Třebas věčné téma - titulky k filmům.

V této i sousedních krajinách - zemích...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam