• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BATEAUPerličky z překladů
    Narazili jste na zajímavé příklady, které vyplodili někteří lidé a které jsou spíše k zasmání?
    Hoďte je sem. Pokud možno, uveďte původní i přeloženou verzi (a nekdy radeji asi taky spravne prelozenou verzi ;)).
    rozbalit záhlaví
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VANEK: say what?
    VANEK
    VANEK --- ---
    For customers, who activated tariff with service O2 Unlimited calling hold good legal in GSM UMTS Price list from 1.6.2007.

A bude tam toho víc... http://www.cz.o2.com/osobni/en/89677-cely_cenik/
    RIP
    RIP --- ---
    KAREN: Po pravdě řečeno, ten překlad a dabing tak staré klidně můžou být. Film je z roku ´88, jak teď čtu díky ADITU ze včerejšího televizního programu.
    KAREN
    KAREN --- ---
    RIP: ,D myslela jsem, ze tohle frcelo nekdy v devadesatkach... a porad se to drzi))
    ADITU
    ADITU --- ---
    RIP: Rude horko, vcera na Prime :)
    RIP
    RIP --- ---
    Včera se v jakémsi filmu v TV opět zjevil bájný "Mirandin akt", což není, když se vám Miranda svlíkne a nechá se vyfotit :-), ale tohle:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Miranda_warning
    A Miranda byla chlap a jmenovala se Ernesto.
    DYSNY
    DYSNY --- ---
    PATISLAV: ono by stacilo pouzit google. anebo to aspon prelozit jenom v normalnich mezich spatnosti... tenhle vyznam v tom fakt nevidim.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DYSNY: kdyby si aspoň zahrál tu herní sérii, tak ví, že tam o velká auta fakt nešlo :)
    DYSNY
    DYSNY --- ---
    "Kradez velkeho auta (Grand Theft Auto)"... prekladatel to mel sice tezke, protoze film z roku 77 oficialni preklad nema, nicmene tohle se fakt povedlo.
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZIDANE: B je správně, fakt doporučuju někdy si ho pustit . http://www.dp-agentura.cz/svatek.htm :-)
    QUARTZ
    QUARTZ --- ---
    ZRADA: to je pořád o těch "ostatcích lásky" ? :)
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    ZRADA: Nějaký velmi "důležitý" slang čili dotyčný byl krátce v Americe či někde jinde, přičuchl tam k místnímu slangu a teď dělá haura? Anebo je to známka blbosti, jedno nebo druhé :)
    ZRADA
    ZRADA --- ---
    ZIDANE: To se podle mě snese, teda když nečeský zvuky nahradíš českýma, ale jakej důvod má říkat "rimajns" místo "rimejns"? :)))
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    ZRADA: Debata "co jak v čím podání zní" mi připomněla bejvalku chechtající se, že Černoch, dej mu pánbu nebe, na Country Radiu často chtěl či mluvil o "puse na myš" či "polibku na myš" - ano, mouth od něj znělo jako mouse :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZRADA: Nojo, na Regině býval snad od té doby, co zkrachovalo Rádio Golem a já ji ho přestal poslouchat...
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ZRADA: mně to připadá svým způsobem vtipné :)
    ZRADA
    ZRADA --- ---
    VANEK: To je pořád on. Člověk by řekl, že se za ty roky předsednictví beatlesáckého fanklubu naučí trochu anglicky, i to "remains" znělo v jeho podání spíš jako remines... Ale zase je v tom ta spousta srdíčka. (On je to původně pořad na ČRo Regina, jen ho reprízují na Praze.)
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZRADA: Beatlemánii za mého dětstí dělával nezmar Jirka Svátek, který je teď na Oldies Rádiu a taky se tam vyznamenává. Ostatně, možná si na tu Prahu odskakuje jako melouch.
    QUARTZ
    QUARTZ --- ---
    ZRADA: ti to teda vedou :D
    ZRADA
    ZRADA --- ---
    Právě teď, pořad Beatlemánie na Praze. Z Paulovy sólové dráhy píseň Only Love Remains, tedy Pouze pozůstatky lásky. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam