• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BATEAUPerličky z překladů
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BOBLIG: Fuj, jídlo s červem bych nechtěla..
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BOBLIG: červ. fazole ako worm bean! to je krásne :)
    BOBLIG
    BOBLIG --- ---
    Moje oblíbena restaurace (z nemále části právě díky jidelnímu lístku) v Jedovnicích (Jedovnici?) u Brna:

Barachov

180g Ostrá mexická pánev (pravá svíčková, červ. fazole, kukuřice, cibule, česnek, chilli, rajský protlak, suš. rajčata červené víno

(smart mexican pan, tenderloin, worm, bean, maize, onion, garlic, chilli, tomatoes piskle, dried tomatoes, red wine)

a vůbec veliká spousta líbezností
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Jsem si ted vzpomnela na jednu perlu pro rustinare, videno v jidelnim listku tusim ze v Chorvatsku:

"Grouper fish - рыба группировка" :))
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    RIP: Neposlala tam místo sebe sovu?
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    AKAM: Na školený f tápor je tršepa se toprše koncentrofat... proto fsnikají specielní táporofá zaršísení, potporující toprá koncentrace...

(pardon, já musel... ;)))
    AKAM
    AKAM --- ---
    RIP: A neměli v těch táborech jenom normálně školení? :)
    RIP
    RIP --- ---
    Podle zpravodajky ČT v Řecku měli nácci ze Zlatého úsvitu četné "tréninkové tábory".
    Informace, že training je trénink, když jde o sport, ale výcvik, když jde o vojenství, k nim ještě nedošla. Kromě toho je na tom roztomile poznat, že i když koupíme zpravodaji letenku do Atén, stejně jen sedne k internetu a blbě to přeloží z angličtiny.
    Bože bože, čemus to novinářský průkaz dal :-)
    DADEL
    DADEL --- ---
    zdroj: okoun
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    VANEK: fb purity to umí.
    E42
    E42 --- ---
    PISKVOR: Ok, poposkočil jsem si z vedení a je to docela úsměvný :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    E42: Ještě mě napadá nejběžnější způsob otěhotnění, ale to už je dost přitažený za vlasy...
    E42
    E42 --- ---
    RINVIT: The perlička being? Špatně vyspellované jméno a "milování" role a scénáře je trochu málo, ne?
    RINVIT
    RINVIT --- ---
    Druhou v pořadí byla Maggie Gyllenhallová. Prý milovala roli i celý scénář, jenže otěhotněla.
    Zdroj: http://kultura.idnes.cz/...orakove-milada-horakova-d3d-/filmvideo.aspx?c=A131017_133354_filmvideo_ob
    AKAM
    AKAM --- ---
    ATUARFIK: V tom bude spíš ten trik :)
    RINVIT
    RINVIT --- ---
    VANEK: (Tak beru zpět, myslel jsem, že jde o reklamu v pravém sloupci.)
    VANEK
    VANEK --- ---
    RINVIT: (Adblock už umí blokovat i sponzorované posty v hlavním feedu? To bych měl zvážit...)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    AKAM: Trick or treat!
    RINVIT
    RINVIT --- ---
    VANEK: Já si snad kvůli těmhle perlám vypnu adblock...
    AKAM
    AKAM --- ---
    Lidovky.cz: Zajímáte se o českou historii? Je v ní něco, co vás zaujalo?
    Mám rád hlavně slovanskou historii,ale české dějiny také. Je nezbytné znát celý příběh. Dívčí hrady, slovanské barbary, migraci, panslavismus, neúspěchy Marxových myšlenek. Před sto lety navíc, byli přistěhovalci v Americe špatně léčeni - kvůli pseudovědě eugenice. To je také velmi zajímavé.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam