• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MEPHISTO: do konce prosince se u nás odma kouřit může ...a místa je tu dost.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    KETHAMINA: tak já měl na myslůi spíš nějakou tu hospou, co když si nekuřačka a já bnych v nejlepším případě musel chodit na cogáro na balkon?:...:D
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KETHAMINA: na kostrči nic:) Já myslím tu flašku;)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MAWERICK: co ti vadí na kostrči? :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KETHAMINA: nemluv o ní:) Vůbec:))))
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MEPHISTO: no, kostrč teda dostala zabrat, ale zas bych asi raději neházela tak rychle flintu do žita.

setkáním, to zní fajn ... ještě mi doma zbyla lahev metaxy :)

BULHI: proč ne :)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    BULHI: poslední co jsem viděl někdy před x měsíci bylo totální vybydleno....tak nevim...Redhook je drahej na kus řeči je málo místa, ui když pokud se nás sejde do deseeti tak byse to asidalo...
    BULHI
    BULHI --- ---
    co takhle u karla? :-)) ani nevim jestli uz tam konecne otevreli, nebo jestli uz je to definitivne zruseny nebo co :-)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    KETHAMINA: no já zkoušel snowboard dvakrát a zjistil jsem, že podle natlučení zadku, kolem a zápěstí je moje sportovní náčinní lyže a nikdy nic jinýho..:)...hele co se někdy sejít na pivko u koníčků, nebo někde jinde v Destinaci kolem pankráce, pražského povstání, nebo podolí?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    HOBORG: před cca 14 dny jsem byla porpvé na snowboardu a teda břišní svaly jsem pořádně posilovala při každíém zvadání ze sjezdovky a jako padla jsem pořád .)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    SNIPERCZ: poptám se
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    KETHAMINA: Každý 3500 to je 7000 tis
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    SNIPERCZ: kolik jste ochotni investovat?
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    Zdravím vás kolegové :)
    Měl bych dotaz, hledáme s kamarádem podnájem tady někde v okolí Kačerova, jestli by jste prosím někdo o něčem věděl zkuste se mi ozvat na ICQ 284-516-900
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    IZSTVOCH: já byhc to tam viděl na salönek...je tam klid, menší mlha, i když kouřím tak akorát a rád:) ale můžem to zam,luvit, je to tak na 15 lidí...:) stačí říct...
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    btw uz sem ucinil nekolik pokusu navstivit ono bajne misto"u klokocniíka" ale tyvoe este sem si tam nesed :( furt plno...
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    HVJ3R: mno covece uz me ty psama posrany dolni nusle zacli lizt krkem tak sem to soupnul nahoru na kopec vid, pomerne mesic a pul stara novinka...:)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    HOBORG: :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam