• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    CABI: mrkni sem
    190617 – Praha-Hostivař – Praha hl.n. – album na Rajčeti
    https://hostivar-hlavni.rajce.idnes.cz/190617#IMG_8549.jpg
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    CABI: Poslu az pujdeme ven. My mame okna do vnitrobloku. Ale pres auta moc neni videt. Kamoska, co na to kouka z patra, je na dovci. :/
    CABI
    CABI --- ---
    MYJKA: Neposlala by jsi fotku jak vypada prace na podchodu? tusim ze na to koukas z okna...
    PAZNE
    PAZNE --- ---
    bourani uz snad hotovo

PAZNE
    PAZNE --- ---
    uz sem vyzkousel muzu doporucit https://sonkimbab.com/
    LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    korejsky bistro posunulo otviracku na 17/6, uz ale vyvesili menu

LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    8. června V Horkach otevira korejske bistro... tak sem zvedavej na jejich kimči
    N_I
    N_I --- ---
    CABI
    CABI --- ---
    Rozhovor o hownu:
    Starostka Prahy 4 Michalcová: Pokud to půjde, budeme ctít kontinuitu s kroky předchozího vedení - Pražský patriot
    https://www.prazskypatriot.cz/...ud-to-bude-mozne-budeme-ctit-kontinuitu-s-kroky-predchoziho-vedeni/
    MJECH
    MJECH --- ---
    Už tenhle pátek na čtyřce, konkrétně na Pánkráci, koncert s dobrovolným vstupným: [ Belarusian Hardcore: Force Events! & Tired Out / koncertconcert / 31.5.2019 / CR - Praha - Café Na půl cesty ]

KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BIDAK: no,tak to t4eba v druhý vlně :)
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    KETHAMINA: Jasně! Na Synkáči. :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Hele,co udělat sraz Lhotka/Krč - zdá se, že bydlíme docela blízko :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    ACIDQA: napadlo je to rozmetat sekackou pekne v sobotu v 10 rano. :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KETHAMINA: omluvte mou nesrozumitelnost - T9 z vás udělá dementa za vás :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ACIDQA: teď prej u na naši MČ už došel pokyn s magoše, že se má sekat max 3x ročně a nechavat porost, co nejvyšší.
    BULHI
    BULHI --- ---
    OMNIHASH: asi bych to uplne nestrhal, jak ty, ale byl jsem tam 2x pri nedavne navsteve rodny hroudy a taky jsem byl trochu rozladenej :) phocko fakt spatny, bun bo nam bo mi prislo celkem dobry.. mozna jsem cekal moc, po par nadsenejch referencich od znamejch
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KETHAMINA: u nas je neposekano. A ta “louka” je plna psich hoven. Doufam, ze nikoho nenapadne to sekackou rozmetat po okoli.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    REDSNAKE: hypoteticky jo, ale u nás Lhotka/Krč je posekáno před 8-14 dny.

První den to bylo jen asi 20cm na šířku po obvodu kolem chodníku a říkala jsem si, že na to snad přišli a nechají zbytek bejt, ale do 24h dojely s těmi pojízdnymi traktory a zplundrovali vše na úplný minimum délky, kdyby teď nepršelo, tak to jistě chcíplo.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MYJKA: Ted si o tom ctu a pokud je to tak, tak nekdo vzal rozum do hrsti a hodnotim to jako sympaticky pocin :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam