• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIDLOHP&PoHB (6) - spoilery
    HARALD
    HARALD --- ---
    Nebyla by špatná varianta "Harry Potter". Zajímalo by mě kolik lidí by pro ni hlasovalo. :-))
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    :))
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    ne, vubec.
    predpokaldala sem ze jasne povede snape (je tu snad nejakej fanklub o weasleyovic dvojcatech?) :)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Nečekaná? Vždyť to je jasný!
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    teda anketa necekana :)
    ted sem to docetla. mazec.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    no, ne ze by byla vyrecna, ale aspon neco: http://www.accio-quote.org/articles/2005/0705-tlc_mugglenet-anelli-3.htm
    Petunia and Lily's parents, normal Muggle death. James's parents were elderly, were getting on a little when he was born, which explains the only child, very pampered, had-him-late-in-life-so-he's-an-extra-treasure, as often happens, I think. They were old in wizarding terms, and they died. They succumbed to a wizarding illness. That's as far as it goes. There's nothing serious or sinister about those deaths. I just needed them out of the way so I killed them.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    BIDLO: sem zrovna nemyslela :) vona je JKR docela skoupa na info i o tech prarodicich :)

BIDLO: taky to povazuju za pravdepodobnejsi :))
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    Hele ale v tom updatu dole je, ze Ron neni na ministerstvu (taky bych ho tam za A necekal za B by tam s jeho povahou nevydrzel [je moc fryy-majndovskej :)], ale sel do holportu s Georgem.
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    "I'm dealing with a level of obsession in some of my fans that will not rest until they know the middle names of Harry's great-great-grandparents,"
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BIDLO: grandparents
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    QUANTI: 3x pra :-) pra (great) pra (great) prarodice (grandparrents)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    aaah, ale jinak skoro vsechno, co jsme chteli vedet, az na ty prarodice ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    http://www.beyondhogwarts.com/harry-potter/articles/jk-rowling-goes-beyond-the-epilogue.html

beee, asi bych byla jedina, ale doopravdy rada bych si precetla o kazdem diteti narozenem u Weasleyovych za poslednich 19 let :))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ANNIKA: James Harry by mi prislo trapny ;) ale u carodeju je mozna normalni davat druhy jmeno prvorozenyho po otci (brr, to je jak v Rusku skoro ;)), Bill se taky jmenuje William Arthur ;]
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    QUANTI: Probůh, co by ti měli vyčítat ti, kteří se tu zapáleně hádaj nad jmény a každou volovinou? :o))

A jinak...jména jsou od toho, aby lidi odlišovala. A nechtěla bych, aby se pak nevědělo, o kom se mluví...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    (nemusite mi rikat, ze bych to nemela tak zrat, ale pro me jsou proste knizni postavy realny 'entity' :))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ANNIKA: hm, to znelo kapku ironicky - kdyby mi umreli rodice driv, nez jsem je poznala, asi bych po nich taky chtela pojmenovat deti... a kdyz mas syna, o kterym nevis, jestli neni zaroven i posledni, pojmenovala bych ho po dedeckovi a kmotrovi, dvou nejblizsich lidech, kterych si moc neuzil...
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    QUANTI: Nebo třeba James Harry, oni jsou v těch jménech přecejen tááák vynalézaví:o)

BIDLO: Já vím, ale přecejen - kdybych se zasloužila o vraždu rodičů sebehoršího haranta považovala bych jeho život za ztrpčenej dost a spíš se ho snažila trochu zlepšit než zhoršit. Proto ani nechápu, proč pojmenoval syna po Snapovi - sice něco dobrého udělal, ale v porovnání s tím zbytkem...nic moc.

Každopádně jsem zvědavá, co všechno Rowling ještě vymyslí a napíše a nakolik zůstane u Už žádný Potter. Třeba se dočkáme příhod Ala, Růži, Jamese a spol:o)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ANNIKA: ja prave mysim, ze ucitele nemaj rodiny, ze hrad je jejich domov (viz Trelawney, ale i dalsi)... plus taky myslim, ze ostatni deti maj taky druhy jmena, jenom to nebylo zmineny, kdyby Harry Ala tak slavnostne neoslovil, tak to taky nevime - osobne tipuju ze James je James Sirius, aspon tak bych na Harryho miste pojmenovala prvorozenyho syna ja ;) Lily nevim... mozna Lily Guinevra ;) a taky je videt, ze mu normalne nerikaj Albus, ale Al...

JBR: to jsem tusila (Kingsleyho vedeni ;))

BIDLO: sak rikam, ze to tak brzo neni (ale mne uz je o rok vic nez Ginny a zatim se nechystam ;)))
    JBR
    JBR --- ---
    QUANTI: JKR v nejakem rozhovoru s 12 ctenari pred par dny prohlasila to, ze Harry a Ron jsou oba aurori a Hermiona je snad nekde v oddeleni magical law enforcement nebo neco takoveho. Proste vsichni tri na ministerstvu, ale uz to neni stare ministerstvo, je to "nove, lepsi a hezci ministerstvo" :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam