• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    FLU
    FLU --- ---
    EXTREME: jinak jeste k tomu belacanu...

vcera jsem si doma delal nasi goreng a jelikoz mam jenom tu vietnamskou krevetovou pastu, tak jsem improvizoval a na panvi ji nejdrive uprazil na prach. vysledek (belacan v tom jidle figuruje jen jako prisada do pasty ze salotky, chilli a cesneku) byl k nerozeznani od originalu :)
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    VECTOR: taky v Modrým slonu ve Francouzský hned u Míráku
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    omylem jsem nakoupil tmavou sojovku misto svetly, pokud byste mel nekdo zajem 0,75l za 50kc, pokud by se nekomu hodilo vetsi mnozstvi tak za 40, mam asi 5 lahvi :)
    je to tahle
    EXTREME
    EXTREME --- ---
    VECTOR: letenske namesti - korejsky obchod. maju tam hlavne picoviny :-) ale v zadu je mala seckia s potravinami a tam maju cierne vajcia.
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    VECTOR: malesice, taky thajci ve francouzsky
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Nevite kde v Praze krome Sapy prodavaji cerny vejce? Pomalu si na nich buduju zavislost...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    LOPIN: Billa, Zdravé výživy...
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    VECTOR: to bylo mysleno takhle .. :)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    K te ankete.. Co kdyz nenecham vodu odparit, ale nasaknout do te ryze? ;) Pod poklickou.
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    kde se da koupit tempeh v praze?
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    EXTREME: snad mas balkon, abys ji tam schoval; tahle pasta prosmrdi cely dum.
    FLU
    FLU --- ---
    TIGRE: super, az budu mit cestu do prahy, tak zajdu nakoupit.
    EXTREME
    EXTREME --- ---
    TIGRE: to je ono! tak cez vikend spravim sambal tumis, ked bude pekne pocasie, vonku na grile, doma to uz nerobim cely byt smrdel pekelnym puchom asi tyzden :-D super!dik
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Jinak červený palmový olej tam nemaj :(
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    EXTREME: FLU: dnes jsem tam byl a viděl jsem tam tohle: je to indonézský belachan, který by ale měl být víceméně stejný jako malajský belacan (nebo se pletu?)

MRMNK
    MRMNK --- ---
    pro zajimavost .. ty co zaskrtli jiny zpusob pripravy ryze.. jak ji varite?
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    RAFFAN: ten stánek je hned za rohem od Halal kebabu u pošty!
    RAFFAN
    RAFFAN --- ---
    Díky moc...zkusim to nějak najít...jak tak koukam na mapu tržnice, budu si připadat jako turista ztracenej v cizím velkoměstě...koukám, že vietfood ani cuketka o holešovicích nic nemají, tak snad budu mít štěstí :)
    SNOWING
    SNOWING --- ---
    RAFFAN: a při tý příležitosti si zajdi na jídlo k hale č.8...za sedmičkou doleva a mezi stánkama dozadu...
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    RAFFAN: Něco seženeš určitě v stánku (tuším že?) č. 69 blízko pošty, ale čerstvý bylinky tam moc nemívaj. Čerstvý koriandr by ale neměl být problém sehnat u zelinářů v hale č. 22
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam