• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    omylem jsem nakoupil tmavou sojovku misto svetly, pokud byste mel nekdo zajem 0,75l za 50kc, pokud by se nekomu hodilo vetsi mnozstvi tak za 40, mam asi 5 lahvi :)
    je to tahle
    EXTREME
    EXTREME --- ---
    VECTOR: letenske namesti - korejsky obchod. maju tam hlavne picoviny :-) ale v zadu je mala seckia s potravinami a tam maju cierne vajcia.
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    VECTOR: malesice, taky thajci ve francouzsky
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Nevite kde v Praze krome Sapy prodavaji cerny vejce? Pomalu si na nich buduju zavislost...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    LOPIN: Billa, Zdravé výživy...
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    VECTOR: to bylo mysleno takhle .. :)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    K te ankete.. Co kdyz nenecham vodu odparit, ale nasaknout do te ryze? ;) Pod poklickou.
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    kde se da koupit tempeh v praze?
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    EXTREME: snad mas balkon, abys ji tam schoval; tahle pasta prosmrdi cely dum.
    FLU
    FLU --- ---
    TIGRE: super, az budu mit cestu do prahy, tak zajdu nakoupit.
    EXTREME
    EXTREME --- ---
    TIGRE: to je ono! tak cez vikend spravim sambal tumis, ked bude pekne pocasie, vonku na grile, doma to uz nerobim cely byt smrdel pekelnym puchom asi tyzden :-D super!dik
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Jinak červený palmový olej tam nemaj :(
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    EXTREME: FLU: dnes jsem tam byl a viděl jsem tam tohle: je to indonézský belachan, který by ale měl být víceméně stejný jako malajský belacan (nebo se pletu?)

MRMNK
    MRMNK --- ---
    pro zajimavost .. ty co zaskrtli jiny zpusob pripravy ryze.. jak ji varite?
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    RAFFAN: ten stánek je hned za rohem od Halal kebabu u pošty!
    RAFFAN
    RAFFAN --- ---
    Díky moc...zkusim to nějak najít...jak tak koukam na mapu tržnice, budu si připadat jako turista ztracenej v cizím velkoměstě...koukám, že vietfood ani cuketka o holešovicích nic nemají, tak snad budu mít štěstí :)
    SNOWING
    SNOWING --- ---
    RAFFAN: a při tý příležitosti si zajdi na jídlo k hale č.8...za sedmičkou doleva a mezi stánkama dozadu...
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    RAFFAN: Něco seženeš určitě v stánku (tuším že?) č. 69 blízko pošty, ale čerstvý bylinky tam moc nemívaj. Čerstvý koriandr by ale neměl být problém sehnat u zelinářů v hale č. 22
    RAFFAN
    RAFFAN --- ---
    Mám dotaz - pro suroviny jezdím většinou na Sapu, ale dnes to nestíhám, tak zkusím Holešovickou tržnici. Dá se tam někde nakoupit podobný sortiment jako na Sapě? (nepotřebuju nic moc extra věci - krevety, koriandr, kokos, nudle, inst. tempuru a tak) Byl jsem tam naposled před deseti rokama a pamatuju si jen na stánky plný nožů a fotbalovejch dresů. :)
    Díky
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    FLU: obecne jo, i kdyz rek bych ze kazda ryze to ma trochu jinak, chce si to zaexperimentovat, nektera potrebuje vody vic, nektera min .. taky pokud se ryze predem proplachne, neni potreba tolik vody, jasminovou vetsinou varime voda/ryze 1:1
    .. ale slevani ryze prez cednik je rozhodne zlo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam