• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    VXP
    VXP --- ---
    MOIRAIN: tofu maji v sape v kazdejch potravinach :) v tech bednach v laku...
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    SALVATOR: OK, moje schopnost poznat vtip v pondělí v práci je zjevně ještě nižší, než jsem si myslel. ;) Mně trvalo vykopat se do Sapy častěji než pro 20 kg rýže pěkných pár měsíců po přistěhování, zato stavit se v centru pro cokoli nikdy nebyl problém...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Dělám si prdel, ve skutečnosti sme se tam akorát eště nedokopali. Což může v kombinaci s tou Francouzskou znít divně, ale tam už nechodim, co sme se odstěhovali z Vršovic... :)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    SALVATOR: To je přece ta největší legrace. ;) Hlady tam neumřeš a východ nakonec najdeš. ;)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    MOIRAIN: Uff, já se tam vždycky tak motám - je to v severovýchodním rohu, začal bych se rozhlížet od "50.003143,14.476622" na Google maps... Až tam půjdu, asi zítra nebo pozítří, tak si to zkusím zapamatovat líp.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ALDARION: Já to mám asi pět minut do malešický tržnice, ale eště sem tam nebyl, protože se bojim že se tam ztratim.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ALDARION: dokázal bys to umístit zhruba na mapu, prosím
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    SALVATOR: Já to mám zas 10 minut autobusem do Sapy. Zadní vchod, prodávají tofu v láku z velké plastové bedny...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    EXCITE: já beru tohle http://gopar.cz/Sojove-vyrobky/Tofu-super-500g.html, super poměr výkon/cena.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    EXCITE: Mě chutná korejský ve vaničce co maj na Francouzský.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    kde sehnat dobrý tofu za rozumný peníz?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    mozna by to patrilo spis do korejskeho auditka, ale bude se mi styskat po nasem starem byte... posledni korejska vecere u nas :-) (na stejne je korejsky papir hanji)
    (na stolej je naprosto nevhodne rum z rajasthanu, ale sodzu bylo v mrazaku)

ALDARION
    ALDARION --- ---
    Poradíte mi někdo, prosím, kde v Praze okolo centra sehnat nepředražené chlazené makrely? Vůbec tam nenakupuju, neznám obchody, ale dnes to jinde nestihnu. (Normálně bych koupil mražené v Makru a nechal rozmrznout přes noc v ledničce, ale někdo zašantročil kartu... A já slíbil, že večer udělám korejskou grilovanou makrelu "godeungeo gui.")
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    TIGRE: perfekt, diky, podivam se tam po ni!
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    MILHAUZ: tady je ta slibovaná fotka

TIGRE
    TIGRE --- ---
    GUDRUN: aha tak to nic, já myslel taky v láku, ale ne domácí výroba, ale balené... alá mori-nu apod.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    TIGRE: kupuju takove velke cihly v malesicich, jsou mekke, maji je v laku v prepravce... jine tofu nekupuju, tak nevim, nikdy jsem to neresila, jak se spravne jmenuje... stoji 10 nebo 15kc cihla.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    GUDRUN: tím "dobré tofu" myslíš silken tofu nebo nějaké jiné?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    GUDRUN: V korejske krestanske skupine jedi vsichni jiste jen to nejlepsi tofu.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MAKROUSEK: tam nechodim od te doby, co me pani nadsene zvala do korejske krestanske skupiny, ale je na case udelat.po trech letech dalsi pokus. diky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam