GREGI: Na nákup vyraž nejlépe někam, kam chodí nakupovat vietnamci svoje potraivny. Seznam najdeš tady na nástěnce, včetně mapek v pražských a brněnské tržnici. Všechno na vietnamskou kuchyni mají v praze i Thajci na Francouzské. Korejci a japonci si většinou jedou svoje a nemívaj čerstvé bylinky.
Ty klíčky jsou dostatečně naklíčené mungo - s jiným postupem a starší, než ty co se prodávaj na tácku v albertu.
Nudle kup širší, placaté rýžové a nejprve je namoč do studené vody tak na hodinku dvě a pak je jen přiveď k varu a zceď.
To na talíři bude nejspíše Bún bò Nam Bộ recept tu
http://www.vietfoodfriends.cz/2012/05/bun-bo-nam-bo.html
(jinak v odkazu je spousta autentických vietnamských receptů a na tvém obrázku je verze s méně bylinkami a s jinou verzí namáčcí omáčky (je v ní ještě mrkev a cibulka)