úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Asijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
ZUZKAOU
---
---
23:38:34 10.2.2015
+2
THE_HOG
: podle google obsahuje jedlou sodu (E500), pšeničnou mouku a dihydrogendifosforečnan sodný tedy E450
Ten je třeba ve vitanovém kypřícím prášku.
http://www.zdravapotravina.cz/...asky-soda-a-zele/kyprici-prasek-do-peciva-vitana-reiber-foods-polsk
a ve všech ostatních levnejch v běžném supermarketu.
Zdravá potravina
http://www.zdravapotravina.cz/seznam-ecek/E450
87HIGHFLYER
---
---
23:24:01 10.2.2015
JUANITA
:
http://chemistry.about.com/...3/difference-between-double-acting-and-single-acting-baking-powder.htm
THE_HOG
---
---
22:10:23 10.2.2015
JUANITA
: by mě taky právě zajímalo :)
JUANITA
---
---
21:46:38 10.2.2015
2 odpovědi
THE_HOG
: v cem to ma bejt jiny nez nas?
THE_HOG
---
---
14:15:15 10.2.2015
2 odpovědi
do vietnamské kuchyně nevratně pronikly francouzské vlivy. čili nevíte někdo kde v čechách sehnat toto?
http://www.amazon.com/Alsa-French-Baking-sachets-7x0-4oz/dp/B004NRIXHI
QWERTY
---
---
0:39:10 8.2.2015
nechtěl by někdo thajskou krevetovou pastu? dovezl jsem jí mnohem víc než dokážu spotřebovat, expiraci má v květnu, ale vydrží déle
THE_HOG
---
---
18:40:18 29.1.2015
MUTHA
: thx ;)
MUTHA
: jasný chlapík už neví jak by se obohatil
THE_HOG
---
---
14:57:57 28.1.2015
http://www.databazeknih.cz/knihy/domaci-cinska-kuchyne-230827
Máte někdo? Co na to říkáte? Já jestli to mám koupit, neb mě trochu odrazuje ten čínskej šampon na obalu...
PETUL_KA
---
---
17:30:00 26.1.2015
+3
pokud máte ještě nějaké zásoby dýně, dovolím si doporučit toto kari:
http://www.memonic.com/user/silvan/id/1uSwR
(původní odkaz
http://www.onesmallkitchen.com/curry-recipes/pumpkin-adzuki-curry/
teď nefunguje)
kafírové listy jsou must have (mrazák ve večerce ve Zlatnické to jistí), thajská bazalka je tam taky moc fajn.
Jinak co se týče kari, celkem slušné thajské a dokonce i jedno kambodžské (na které jsem teda v Kambodži nenarazila, tak nemám srovnání), mají v bistru Woker v Karlíně.
ZUZKAOU
---
---
1:02:03 22.1.2015
+1
Korean Ingredients 101: It’s Really Not that Complicated | GANGNAM KITCHEN
http://gangnamkitchen.com/korean-ingredients-101/
ZUZKAOU
---
---
16:55:59 18.1.2015
+1
87HIGHFLYER
: dává se to jako zeleninová příloha - třeba když máš pečené maso, do směsí kterejma něco plníš (knedlíčky, závitky a tak) nebo to vrazíš do stir fry.
SALVATOR
---
---
15:35:01 18.1.2015
EXTREME
: Nojo, blbá otázka :D.
87HIGHFLYER
---
---
15:30:22 18.1.2015
1 odpověď
+1
Koupil jsem si u vietnamců nakládanou zelenou hořčici - nikdy jsem to nejedl tak jsem to chtěl ochutnat. Má to zvláštní chuť, dá se to asi jíst i samotný. Zajímalo by mě, jestli se z toho taky vaří (našel jsem nějaký recept na vepřový). Nemá s tím někdo zkušenost?
EXTREME
---
---
18:13:00 17.1.2015
1 odpověď
SALVATOR
: rozdiel v chuti, ked ti to bude chutit uz to viackrat nevar :-D. zalezi co varis, ked varis bambusovu polievku chces aby tam bol citit bambus...
SALVATOR
---
---
17:35:10 17.1.2015
1 odpověď
EXTREME
: Ok a jakej rozdíl mám vlastně sledovat?
EXTREME
---
---
16:30:02 17.1.2015
1 odpověď
tazko povedat, niekedy staci raz inokedy aj 3x. prevar, ochutnaj a uvidis.
SALVATOR
---
---
13:39:15 17.1.2015
Zdravím, mám jen rychlej dotaz. Jestli se nepletu, tak nakládanej bambus je potřeba před další úpravou povařit, ale zatim sem ho nepoužíval. Poraďt prosím jak dlouho/kolikrát.
MRMNK
---
---
21:59:46 16.1.2015
TIGRE
: dobry vedet .) pridano na nastenku
TIGRE
---
---
17:14:40 16.1.2015
EXCITE
: bohužel ne, nabídka je víceméně identická s tím co shin prodává na korunní
EXCITE
---
---
17:01:55 16.1.2015
1 odpověď
+1
TIGRE
: Mají tam čerstvé asijské ovoce a zeleninu?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam