• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    ABGD: info z formaldehydem je z jakeho zdroje?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ABGD: po posledni zkusenosti, kdy mi pan nandal tofu holejma spinavejma rukama ho jiz radeji nekupuji..
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ABGD: Už jsem se párkrát po tofu ze Sapy pěkně po...., až jsem s těžkým srdcem začal kupovat supermarketové balené. Možná jsem měl jen smůlu, těžko říct...
    ABGD
    ABGD --- ---
    EXTREME: hmm tak zrovna tofu je extremne nachylne na kazivost takze si nemysli ze by prezilo nejak virazne neciste zachazeni. Spis me znepokojuje ze pres horke dny se pry pridava do vody na skladovani formaldehyd aby vydrzelo
    EXTREME
    EXTREME --- ---
    :-DDD

Kriminalisté odhalili nelegální výrobnu tofu.

Pražští kriminalisté z týmu Regulátor, kteří se zabývají problematikou trestné činnosti páchané v areálu tržnice v Libuši, odhalili případ nelegální výroby a distribuce tofu. Konkrétně si kriminalisté ve zmiňovaném areálu všimli muže, který přímo z vozidla prodával potraviny. To se jim zdálo podezřelé, proto se ho rozhodli monitorovat. Díky tomu zjistili, že muž má v jednom z domů v Šeberově v garáži zřízenou výrobnu tofu, které pak distribuuje do tržnice Sapa. Kriminalisté se proto spojili se Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí, aby provedli společný zákrok, při kterém muže chytili přímo při prodeji této potraviny. V ten samý okamžik proběhla kontrola i v prostorách, kde se tofu vyrábělo. Přitom bylo zjištěno, že výroba probíhá v naprosto nevyhovujících hygienických podmínkách.

Potraviny na pranýři | nejakostní, falšované a nebezpečné potraviny | Bich Thuy Nguyen
    http://www.potravinynapranyri.cz/...aspx?id=294&lang=cs&design=default&archive=actual&listtype=tiles
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Asi jsme objevili Ameriku, ale meli jsme vcera prvne Banh Cuon a moc mile me prekvapilo, jak to skvele chutnalo. Rozhodne ale doporucuji nekoukat do kuchyne :D

Phương Phượng - Praha-Libuš - Praha, Hlavní město Praha
    https://foursquare.com/v/ph%C6%B0%C6%A1ng-ph%C6%B0%E1%BB%A3ng/4ec393ab4901dfe99bcb7f9f
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    ROBOTON: E_D: Praha :)
    E_D
    E_D --- ---
    ROBOTON: doporucuju upresnit lokalitu :)
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    nema nekdo tip na restauraci co ma poledni menu k rozovozu?
    KANG_KEK
    KANG_KEK --- ---
    Blogísky krásné, ale...

TATONKA
    TATONKA --- ---
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    TATONKA: Minule byl Vietnam, ted pisem o Laosu a brzy pribude jeste Thajsko a nakonec i Kambodza.

Laosky jidlo: http://krishna.cz/10-laoske-jidlo/
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    prosim, poradte mi nejaky jednoduchy jidlo na zpusob bombajskejch brambor, ktery jsou jednoduchy, suroviny bezne dostupny a pritom vyborny?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MOIRAIN: Já je nedávno nacpal do nesmažených závitků.
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    MOIRAIN: Zabalit do slaniny / tenkeho platku hoveziho masa a dat upect, nebo nabodat vic rulicek na spejli a sup s tim na gril. Takhle je konzumujou ve Vietnamu i v Thajsku.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MOIRAIN: přidat do ramenu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PNXNTDD: papain?
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    koupila jsemv tescu (!!!) enoki houbičky, byl by nějaký vyzkoušený tecept
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    MUTHA:
    Kurkuri Bhindi (Spicy Crispy Okra) - Manjula's Kitchen - Indian Vegetarian Recipes
    http://www.manjulaskitchen.com/kurkuri-bhindi-spicy-crispy-okra/
    ABGD
    ABGD --- ---
    PNXNTDD: todle je myslim naka krehcici technika, peknej humus teda nejak se to napousti slanou vodou lebo co a delaj to skoro ve vsech asiskejch
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam