úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Asijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
TATONKA
---
---
13:46:41 20.2.2017
+1
SAMOUT
: Cerstvej pepr maj i v tom asijskym kramku ve Francouzsky 66. Nemivaj ho vystavenej, ale kdyz se zeptas, tak ho dostanes. Je to cca 100g baleni za 39 Kc.
SAMOUT
---
---
10:11:26 19.2.2017
1 odpověď
GUDRUN
: Aha, dobrý vědět :-). Já teda mám ještě zásoby dovezené z Vietnamu, ale pak se tam porozhlídnu.
GUDRUN
---
---
9:33:23 19.2.2017
2 odpovědi
+1
SAMOUT
: sus krevety kupuju v Malesicich
SAMOUT
---
---
8:31:47 19.2.2017
3 odpovědi
+2
BRUKEV
: Zalezi odkud jsi. Pokud z Prahy, tak maximalne cerstvej pepr, i kdyz i ten se da udajne v Sape sehnat, a suseny krevety jsem tu taky nikde moc nevidel, ty bych vzal rozhodne. Pokud z Prahy nejsi, tak ber co uneses (popravde netusim jaky jsou mimo Prahu moznosti) :-).
TATONKA
---
---
22:07:28 15.2.2017
BRUKEV
: Vyraz na Chatuchak Market v Bangkoku. Tam sezenes vsechno, na co si vzpomenes (a jeste mnohem vic...).
GUDRUN
---
---
19:24:55 15.2.2017
MRMNK
: se mi asi víc líbí tahle varianta - nějak to skoulím :-)
http://legacy.daydaycook.com/recipe/1/details/982/Lotus-Pork-Ribs-Stew-.html
MRMNK
---
---
19:15:11 15.2.2017
1 odpověď
+1
Lotus Root Soup With Pork Ribs (排骨莲藕汤) | Omnivore's Cookbook
http://omnivorescookbook.com/recipes/lotus-root-soup-with-pork-ribs
btw. tady jako kungpao
GUDRUN
---
---
19:14:12 15.2.2017
MRMNK
: bylo jednoduchy stirfry s jarni cibulkou, vyborny. Chtela jsem, aby to vyniklo, ale zbyla mi jeste pulka, a to bych rada zkusila nejak jinak. Z veprovejma zebirkama bych brala recept, to by doma potesilo :-) - nachazim to jako soup / stew, to bude ono?
MRMNK
---
---
19:11:26 15.2.2017
1 odpověď
GUDRUN
: cele to asi nesnis, muzes ho uspesne i zmrazit
dobry do polivky, hodne se dela s veprovyma zebirkama, cinani z toho delaji i salaty
chutna to jako tuzsi brambora, jde to prakticky do cehokoliv tzn i stirfry
DEIKSAC
---
---
13:14:55 15.2.2017
+1
BRUKEV
: v 7/11 koupíš tak tu chilli pastu v malym balení, případně nějaký nudle, brali jsme na trhu
GUDRUN
---
---
12:51:29 15.2.2017
1 odpověď
koupila jsem kořen lotusu. poradite prosím, jak na něj? díky!
IMG_20170215_125027.jpg
BRUKEV
---
---
12:02:42 15.2.2017
2 odpovědi
DEIKSAC
: kde jsi to bral? Trh, 7/11, markety?
DEIKSAC
---
---
11:00:53 15.2.2017
1 odpověď
BRUKEV
: my si vezli kafirovy listy, daj se zmrazit a vydrzej pak dlouho pouzitelny, a pak nejaky chilli pasty, galangal ...
PENTAFEKTEK
---
---
12:10:53 14.2.2017
BRUKEV
: já bych si teda přivezl to co tam ochutnam a bude to dobrý :)
CHOCHA
: záleží co sháníš, u nás na maloměstě maji dost věcí ve vietnamský restauraci (různý omáčky {sojovky, ryby, chilli}, nudle, sušený houby, atd..) zkus tam zajít
JOHNNY
---
---
20:37:26 13.2.2017
FLU
: rumanija moc dobra! jen bych dal klidne vic lilku nez je v receptu
CHOCHA
---
---
17:42:13 13.2.2017
1 odpověď
Pořadí mi někdo kam si v usti dojit nakoupit vietnamsky suroviny? Svara říkal že nevi kde nakoupit. Do prahy jezdí málo. Děkuju.
SALAMAN
---
---
17:28:46 13.2.2017
BRUKEV
: Rybí omáčku, tamarindovou pastu, sušené krevety?
MICKEY_MOUSE
---
---
13:18:11 12.2.2017
FLU
: To jsou dobré recepty! Díky.
BRUKEV
---
---
11:17:44 12.2.2017
5 odpovědí
Čau. Co si dotáhnout z Thajska za dochucovadla, nebo zkratka přísady do jídla?
FLU
---
---
12:26:40 11.2.2017
2 odpovědi
+3
MICKEY_MOUSE
: na cocku s cimkoliv jsou specialiste zejmena na Blizkem vychode :)
- rumanija
A Palestinian recipe for pomegranate, lentil and aubergine stew | Cook residency | Life and style | The Guardian
https://www.theguardian.com/...anate-lentil-stew-recipe-palestinian-food-joudie-kalla-cook-residency
- addas bil hamod
Adas bil Hamod (Lebanese Lentil Lemon Soup) Recipe - Allrecipes.com
http://allrecipes.com/recipe/163438/adas-bil-hamod-lebanese-lentil-lemon-soup/
Ty recepty se ruzni, nekde to delaji jako polivku a nekdy pridavaji i brambory a vynechavaji spenat. Takze kdyz tak doporucuju googlit a najit si ten, ktery ti bude nejlepe vyhovovat. Ja to kazdopadne delam tak, aby to melo hustsi konzistenci nez polivka a pouzivam zelenou cocku, popripade pul na pul zelenou a belugu.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam