MUTHA: Domácí výroba je teoreticky docela jednoduchá, ale chce to spoustu času a klidu - po menších množstvích na nižší teplotě pomalu pražit a ani trošku nepřipálit. Vysmažit s tím ještě cibulku a nemít ji nahořklou, tomu říkám gongfu. ;) Takže na starou dobrou nasranou pani nedám dopustit. ;)
Mimochodem, měl jsem jednou experimentální náladu a udělal jsem si sezamový chilli olej. Vřele nedoporučuji! ;) Sezamový olej je prostě příliš těžký, moc mastný, nevím, jak to správně říci: Recepty kombinující třeba jednu lžíci sezamového se čtyřmi lžícemi chilli oleje mají svůj smysl, když se dají čtyři lžíce sezamového chilli oleje, úplně to změní vyznění celého jídla a lidem, co nemají rádi moc mastné věci, nebude chutnat, i když mají rádi původní verzi...