• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    MUTHA: dava se do paraku misto papiru, prej to chytne v chuti nejakej smrnc. Mám ho spoustu, udělám asi i nějakou sticky rice apod. Tak me zajimalo jestli je to k necemu nebo proste v asii je jednodussi tam dat list nez papir:) Jinak dik za ujisteni.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Koupil jsem si bambus pařák a protože mám o víkendu prd co na práci, chci si udělat nějaký dimsum knedle. Nějaký tipy jak to nedojebat? Dokonce jsem sehnal i banánovej list, ať je to řádně hipster. Náplně a těsto asi vim, spíš jestli je to tak easy jak to vypadá, nějaký triky atd. Případně uvítám tipy na další věci co s tím pařákem.

    K tomu se váže další věc. Ochucuje to ten banán list nějak?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SALVATOR: taky mě pobavil. Jen nevím jestli je to vintage po RVHP a nebo normální čína ;-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ZUZKAOU: To je naprosto úžasný, že i v mongolský jurtě v nějaký bohem zapomenutý prdeli najdeš hnědý skleněný talíře:

    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: a je to celej kanál o mongolské kuchyni
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    What Mongolian Breakfast Is Like | VIEWS
    https://www.youtube.com/watch?v=DBTdA5wp7jQ


    Jako doma si to fakt dělat nebudu, ale filmeček je krásnej.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    A Day In The Life Of A Sushi Master • Tasty
    https://www.youtube.com/watch?v=3wAQxJeyyXo
    SPYYDY
    SPYYDY --- ---
    LA_PIOVRA: Díky, já to potřeboval právě hned ten minulý týden.) Nakonec jsem sehnal docela ok kousky v Tescu na národce snad za 59,- .)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ART_OF_CAN: Kokos nevím, ale koks stopro.
    ART_OF_CAN
    ART_OF_CAN --- ---
    SPYYDY: A nevím jak moc je s poměrem cena - čerstvost, ale neprodavaji kokos i v holešovické tržnici?
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    SPYYDY: kdnevim, co je vetsi nakup, ale asi bych to resil tak, ze bych zangazoval "sveho Vietnamce z vecerky, kam nejvic chodim" a motivoval ho, aby mi delal prostrednika v Sape.

    Jinak pokud centrum a kamenny kram, tak nejaka akce v supermarketu.
    SPYYDY
    SPYYDY --- ---
    Kde v centru sehnat co nejlevněji čerstvý mladý kokos pls? Cenu řeším, protože zvažuju větší nákup.)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MONOEGO: No to ja prijdu, to se neboj
    Ale pockam si na kamennej kram:)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MONOEGO: Udelej inzerat na nyxu, par kucharu tu praci obcas hleda

    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    Mimochodem, hledame ted do naší firmy kuchaře a pomocneho kuchaře.. kdyby jste měl někdo zajem nebo znal někoho kdo hleda ta zpravu prosim.. :)
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    NYRLEM: Hele ted marinujeme do tare vepřový krk, výhledově budeme dělat spíše mastnější varianty, buček, rolady atd. Japonci milují tuk, ale v Čr bychom to v jejich podání asi nedokázali prodat...
    Samozdřejme, časem budeme mít i kuřecí shio koji ramen s kuřecím zauzeným-tedy libovým masem..

    KASUMI: přijd ochutnat at víš,, že neni třeba nic ředit...:) Prostě poctivý ramen.
    NILA
    NILA --- ---
    VOY: bun bo mám najradšej z Bep Viet na Michelskej
    NYRLEM: podla toho, čo myslíš pod "libovým" masem, ale ako základ vývaru musia byť kosti
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    VOY: Mě BBNB aktualne bavi v takovým bistříčku na Korunní (45 myslim) parádní a relativně bohatá zelenina a teda porce kolikrát jak pro drevorubce.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    VOY: BBNB mám nejradsi ve phuong lien
    VOY
    VOY --- ---
    Co je ted takovy nejlepsi misto na Pho a/nebo Bun Bo Nam Bo? Koukam, ze Tuan a Lan ma na Googlu jen kolem 4.2, coz teda uplne ultimatni hodnoceni neni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam