• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    * * * Anketa: Jaký používáte wok či pánev a jak jste s nimi spokojeni???

    Na nástěnce najdete:
    - OBCHODY - - odkazy a adresy obchodu, at uz kamenych ci internetovych, take odkazy info kde sehnat cerstve ryby
    - RESTAURACE - - odkazy a adresy restauraci
    - KUCHARKY A INFO NA NETU - - jak se starat o Wok, klice na asijske suroviny, odkazy na stranky s recepty ci informacemi
    rozbalit záhlaví
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ART_OF_CAN: Kokos nevím, ale koks stopro.
    ART_OF_CAN
    ART_OF_CAN --- ---
    SPYYDY: A nevím jak moc je s poměrem cena - čerstvost, ale neprodavaji kokos i v holešovické tržnici?
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    SPYYDY: kdnevim, co je vetsi nakup, ale asi bych to resil tak, ze bych zangazoval "sveho Vietnamce z vecerky, kam nejvic chodim" a motivoval ho, aby mi delal prostrednika v Sape.

    Jinak pokud centrum a kamenny kram, tak nejaka akce v supermarketu.
    SPYYDY
    SPYYDY --- ---
    Kde v centru sehnat co nejlevněji čerstvý mladý kokos pls? Cenu řeším, protože zvažuju větší nákup.)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MONOEGO: No to ja prijdu, to se neboj
    Ale pockam si na kamennej kram:)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MONOEGO: Udelej inzerat na nyxu, par kucharu tu praci obcas hleda

    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    Mimochodem, hledame ted do naší firmy kuchaře a pomocneho kuchaře.. kdyby jste měl někdo zajem nebo znal někoho kdo hleda ta zpravu prosim.. :)
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    NYRLEM: Hele ted marinujeme do tare vepřový krk, výhledově budeme dělat spíše mastnější varianty, buček, rolady atd. Japonci milují tuk, ale v Čr bychom to v jejich podání asi nedokázali prodat...
    Samozdřejme, časem budeme mít i kuřecí shio koji ramen s kuřecím zauzeným-tedy libovým masem..

    KASUMI: přijd ochutnat at víš,, že neni třeba nic ředit...:) Prostě poctivý ramen.
    NILA
    NILA --- ---
    VOY: bun bo mám najradšej z Bep Viet na Michelskej
    NYRLEM: podla toho, čo myslíš pod "libovým" masem, ale ako základ vývaru musia byť kosti
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    VOY: Mě BBNB aktualne bavi v takovým bistříčku na Korunní (45 myslim) parádní a relativně bohatá zelenina a teda porce kolikrát jak pro drevorubce.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    VOY: BBNB mám nejradsi ve phuong lien
    VOY
    VOY --- ---
    Co je ted takovy nejlepsi misto na Pho a/nebo Bun Bo Nam Bo? Koukam, ze Tuan a Lan ma na Googlu jen kolem 4.2, coz teda uplne ultimatni hodnoceni neni.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MONOEGO: parada! doufam, ze to bude poradnej japonskej ramen (nikdy jsem od vas nic nejdela, tak nevim) a ne zredena polivka, mnam! :)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    MONOEGO: jde to delat i z liboveho masa?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Nicméně ta message měla byt ta, ze je to super, jdete tam a ja se těším na neděli :-)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    NILA: Naozaj? Byl jsem uveden v omyl :-) pardon!!!
    NILA
    NILA --- ---
    RUTHLESS:
    MONOEGO:
    "nemám" to ja, iba hosťujem v kuchyni tuto Monoegovi :)
    Anw, túto nedelu budeme mať posledný pop up v Anthille na Americkej a potom koncom ledna bude tá Španělská, tam potom budeme potrebovať všetky dojmy a kritiky!
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    RUTHLESS: Ano, Maťa ta je super kolegyně a otevíráme až koncem ledna.
    Zatím beta provoz čt, pa, so. Nasledně 6dnů v týdnu. adresa Španělská 2, přijdte ochutnat :)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    RUTHLESS: Souhlad. Proto to sem pisu.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    RUTHLESS: Teda. Je Slovenka :-)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    MAKROUSEK: Má to kamarádka a je to objektivně dobre. Velmi. Na Čechy :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam