• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    EZEE
    EZEE --- ---
    PENTAFEKTEK: Naprosto přesně, ale co mě irituje ještě víc je to jeho "mmmmmmmmmh" a ze všeho vysranej do nebe :D Ale Food Ranger dělá to samý v bledě modrým. Není se čemu divit, takové dobroty! :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SALVATOR: sleduju ho už asi 2 roky, to si zvykneš. Pozitivní na něm je, že ačkoliv je z Kanady, umí čínsky, takže jsou na něj všude milejší ;)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TOOMIX: To žrádlo vypadá skvěle, ale ten týpek mě strašně sere.
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    EZEE: Mark Weins je skvělej sice, ale hrozně mě v některejch jeho videích úplně strašně štvou ty jeho vyjetý oči :D fakt někdy vypadá jak kdyby před tim natáčenim vyšňupal krabici koksu :D
    EZEE
    EZEE --- ---
    TOOMIX: Jinak kdo rad food vlogy, jeste doporucuji Mark Weins, hodne podobny format mozna jeste o chlup lepsi imho :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Street Food BEST RAMEN TOUR of Sapporo, Japan - Hokkaido Ramen Tour - WORLD NOODLE TOUR [EP 01]
    https://www.youtube.com/watch?v=pUjm0OVfNDQ
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    SALVATOR: Diky, nechala jsem se inspirovat a bylo to moc dobry.

MUTHA: Tohle ukladam na jindy, az bude vic casu se s varenim parat.
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    KEMENTARI: klidne z toho udelej klasickej salat s octovou zalivkou. Toho spotrebujes celkem dost.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KEMENTARI: Já ho dělám dušený na zázvoru. Na oleji lehce orestuju zázvor a česnek, přihodím nakrájený zelí, nechám chvilku podusit, zaleju sojovou omáčkou s cukrem, bílým pepřem, chili vločkama a troškou škrobu, nechám zhoustnout a je hotovo. Po vypnutí přihodím jarní cibulku. Bokem k tomu osmažím tofu a k tomu všemu rejži.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MUTHA: to vypada skvele. Taky zkusim.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Omylem se nam doma objevilo velky pekingsky zeli. Jak se to da zpracovat krome kimchi? Hodi se to na nejakou tepelnou upravu?

Pro jistotu prikladam obrazek, aby bylo jasny, ktery to je...

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    VOY: Jj zní to strasne..
    VOY
    VOY --- ---
    To jmeno bych ale precijen jeste zvazil, jestli to chteji fakt tak nazvat. Chapu, ze jako inside joke asi dobry, ale jmeno pro podnik? Don't know about that.
    S2FI
    S2FI --- ---
    KASUMI: to sice nedosáhl, ale bavil jsem se s nimi na Street food festivalu a rekonstrukci dělají vlastními silami. Chtějí otevřít prý improvizovaně na Zažij město jinak (link) a pak regulérně někdy ke konci roku..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tak asi nic..
    Dobrý den,
    máme pro vás smutnou zprávu, vámi podpořený projekt Teplá kačka bohužel nedosáhl cílové částky.
    Veškeré peníze vybrané na projektu budou vráceny během následujících 10 dní.
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    TIGRE: Samozrejme doufas v co nejlepsi vysledek ale kdyz se jmenujes tepla kacka tak jses rad i za tech par tisic co priplulo :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    JOHNNY: je to obvyklá praxe, ale většinou je to o tom, že tam tímhle stylem dotlacis z vlastní kapsy posledních 20 %, ne 80 %...
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    MRMNK: Myslel jsem to tak ze si stanovis cil, rozjedes kampan, lidi ti prispivaji a ty 2h pred koncem zjistis, ze jses o X penez pred cilovou paskou, tak vezmes X penez ze svyho a posles je tam... tzn investujes ze svyho ale nehrozi to ze vybrany penize pujdou zpatky
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    JOHNNY: no myslim ze kdyz nesplnis cil, tak penize vracis
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    KASUMI: To muze tedka dotlacit vlastnima prachama a ma 64k k dobru...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam