• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUZKAOU: kdyz uz jsme u tohohle, dal bych si nekdy hot pot, ale v Cechach asi nic, co? :/
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ZUZKAOU: Mnam
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    The Food of Sichuan: Fuchsia Dunlop: 9781324004837: Amazon.com: Books
    https://www.amazon.com/Food-Sichuan-Fuchsia-Dunlop/dp/1324004835

už se to blíží! aneb jestli nevíte co chcete letos pod stromeček, tak nejnovější Fuchsii Dunlop (přemýšlím jak moc jsem drzá a jeslti si napíšu o recenzní kopii :-D )
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Si pamatuju v jenom jeho FAQ, jak se ho lidi ptali, jestli nemá problémy s žalůdkem a tak.
    V podstatě řekl, že má kachní žalůdek :)
    PS: Episoda z Vietnamu je vůživná - nedal by si někdo červa? :)
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    EZEE: To teda. Jeste pekne s rodinkou, vypada to fakt jak dream life. Ale ja bych to teda asi nezvlad byt takhle furt v pohybu
    EZEE
    EZEE --- ---
    MATEJICEKKK: Dream job. Cestujes a chodi ti renticka z YT.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    Jinak treba v Istanbulu jsem chodil presne po podnicich kde byl Mark a musim rict ze me to dost bavilo. Byl jsem temer ve vsech :D Gastro turistika je super!
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    Sleduju je uz asi tri roky oba a posledni dobou me teda o dost vic bavi Mark Wiens. Jednak jsou ty videa celkove i trochu o cestovani a vic me bavi jeho edit a celkove je mi sympatictejsi. Nicmene cinsky vlogy food rangera jsou v topu. Jsem zvedavej na budouci vlogy z Iranu.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Mě je teda sypmatičtější food ranger, protože se občas taky nebojí "slušně" říct, že je to sračka. A aj tak nebo tak ty jeho emoce mi přijdou lidštější.
    Nedal by si někdo steak? :)
    Aden Films - YouTube
    https://www.youtube.com/channel/UCu9g5OmzcCpcJnmSYyHnIVw
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    EZEE: joooojoo jeden dělá mmmmmmmmmmhhhhh, a druhej zase oooooooooooo :D

SALVATOR: jestli tě tady sere tak to si najdi video kde si nechával stříkat teplý, tušim velbloudí mlíko do huby rovnou z cecku :D
    EZEE
    EZEE --- ---
    PENTAFEKTEK: Naprosto přesně, ale co mě irituje ještě víc je to jeho "mmmmmmmmmh" a ze všeho vysranej do nebe :D Ale Food Ranger dělá to samý v bledě modrým. Není se čemu divit, takové dobroty! :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SALVATOR: sleduju ho už asi 2 roky, to si zvykneš. Pozitivní na něm je, že ačkoliv je z Kanady, umí čínsky, takže jsou na něj všude milejší ;)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TOOMIX: To žrádlo vypadá skvěle, ale ten týpek mě strašně sere.
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    EZEE: Mark Weins je skvělej sice, ale hrozně mě v některejch jeho videích úplně strašně štvou ty jeho vyjetý oči :D fakt někdy vypadá jak kdyby před tim natáčenim vyšňupal krabici koksu :D
    EZEE
    EZEE --- ---
    TOOMIX: Jinak kdo rad food vlogy, jeste doporucuji Mark Weins, hodne podobny format mozna jeste o chlup lepsi imho :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Street Food BEST RAMEN TOUR of Sapporo, Japan - Hokkaido Ramen Tour - WORLD NOODLE TOUR [EP 01]
    https://www.youtube.com/watch?v=pUjm0OVfNDQ
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    SALVATOR: Diky, nechala jsem se inspirovat a bylo to moc dobry.

MUTHA: Tohle ukladam na jindy, az bude vic casu se s varenim parat.
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    KEMENTARI: klidne z toho udelej klasickej salat s octovou zalivkou. Toho spotrebujes celkem dost.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KEMENTARI: Já ho dělám dušený na zázvoru. Na oleji lehce orestuju zázvor a česnek, přihodím nakrájený zelí, nechám chvilku podusit, zaleju sojovou omáčkou s cukrem, bílým pepřem, chili vločkama a troškou škrobu, nechám zhoustnout a je hotovo. Po vypnutí přihodím jarní cibulku. Bokem k tomu osmažím tofu a k tomu všemu rejži.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam