• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    REFLEX: Brno / Shin Food / Chytl jsem slevu 50%, takze ty 2Kg byla za 265,-
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    NAGASAWA: kde, za kolik?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Chodi nekdo do Phuong Lien? Byl jsem vcera po delsi dobe, protoze meli zavreno v Dung Lien a Bun Bo Nam Bo uz mi neprislo top jako driv. Zavitky maji stale super.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Operace Kimchi vyřešena.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JONEZ1: Když ho chytnu v Brně, tak ti ho pošlu zasilkovnou.
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    NAGASAWA:: tak bohuzel, momentalne ho tam nemaj', pry nekdy zacatkem listopadu :-/. Zkusim za 14 dnu a mezitim ozkousime jinou znacku.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NAGASAWA: to vůbec není špatný, jenom to má nepraktické balení :( ty pytlíky jsou mor, člověka to nutí sníst je co nejrychleji :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JONEZ1: ono se da kimchi sehnat skoro uz kdekoliv, jako treba ve Sklizeno, Albertu ve sklenickach atd., ale nejbliz originalu, kterej jsem mel coby domaci od Korejskych studentu, ktery jsem mel na navsteve ma to Bibigo z Shinu.
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    NAGASAWA:: díky, okolo téhle prodejny jsem v jednu dobu pravidelně jezdil, zkusím.
    ZUZKAOU:: koukám na nějaké nabídky na netu Vítovo Kimči za 150 / 500g, což dělá ten strop 300/kilo. Díky, taky zkusím.
    PIETA
    PIETA --- ---
    Která tapioca je ta správná na bubble tea, prosím?
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    SARTH: Draci mama je ve Vrsovicich, Obloukova 944
    SARTH
    SARTH --- ---
    Jinak dnes k Chang An - byl pořád celkem plný, většinou mladí Číňané, občas zabloudivší Češi. Paní moc nestíhala, ale za chvilku čekání to stojí :) Dal jsem si jako většina Číňanů okolo Niurou Mian, resp. měli to hodně podobné. Velmi dobrý byl ;)

Pak jsem se ptal na na jídla, co tu jsou na fotce s popisky a zítra je budou mít, aspoň ty co jsem vybíral. Ostatně nějací týpci si tam taky pochutnávali na něčem, co rozhodně na českém lístku není.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SARTH: fajn knedlíčky mají na letný, dokonce to dělá kdosi tady z nyxu, ale zapomněla jsem kdo.
    Přihlásit se k Facebooku
    https://www.facebook.com/dimsumspot/

V té rumunské je Kung fu pasta, tak před pěti, šesti lety jsem tam byla když jsem myslela že je tam furt dračí máma a bylo to výrazně horší. Co a jak vaří teď netuším.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JONEZ1: vítovo kimčchi je fajn, ale nesplňuje tvoji celovnou hladinu. Ono pokud to má být dobré, tak potřebuješ nešidit suroviny a chceš dobrou rybí omáčku a gochugaru jako minimum, ale ideálně ještě další věci co tam dodají umami a co prostě nejsou levný.

ale teda fakt není složité si kimčchi vyrobit a vrazit do lednice, nejtěžší je překonat strach. A teda opravdu udělat škrobovou kaši a postupně ji dochucovat za stálého ochutnávání, aby to bylo přesně podle tvojí chuti.
    SARTH
    SARTH --- ---
    Jedu do Prahy, tak asi dám Chang An, nicméně mám na mapě uloženo i Kung Fu knedlíčky - pasta, Rumunska 698. Ale nevidím, že by se tady Kung Fu Pasta probírala, dřív tam asi byla Dračí máma. Má to cenu? Anebo raději, Chang An + Národní. Díky

Přihlásit se k Facebooku
    http://www.facebook.com/Kungfu-Pasta-1473276569649017/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TEEPEK: jj maji Bibigo řezaný a potom v celku ty špalíčky. Sem tam maji ale i ruzny ve sklenickach v chladaku - alespon v Brnensky pobocce je obcas meli.
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    NAGASAWA: To bude klasika Bibigo?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JONEZ1: Shinfood / Korejci / Korunní street 47/1186, Vinohrady, 120 00 Praha 2
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    Nemáte prosím někdo tip, na dobré kim-chi pro domácí konzumaci, cenově někde okolo 250-300/kg?
    Zkusil jsem kimchilove-kimchi, což mi chuťově úplně nesedí, a tohle mynappa-kimchi, což mi sice chutná, ale přijde mi příliš drahé, tak hledám nějaký kompromis.
    Ideálně aby to bylo k sehnání někde po Praze, nebo to šlo objednat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam