Ahoj, vidím, že jste woky už řešili, ale nevím k čemu jste došli:-)
Máme indukční desku, má to docela koule - umí to dodat slušné teplo. Mám teď litinový wok se dvěma uchy a chtěl bych spíše něco ocelového, co bude pružnější než ta tlustá litina. Řeším ale obecné doporučení mít větší základnu pánve než plotýnka na desce.
Většina woků má šířku základny třeba 11 cm, takže nejsou větší ani než ta nejmenší plotýnka.
Napadlo to někoho řešit něčím jako tohle -
https://www.chefshop.cz/hluboka-ocelova-panev-mineral-b-element--32-cm/Je to modrá ocel, hluboká pánev, určitě půjde hezky rozpálit a základnu má tak akorát na rozměr těch plotýnek. Je to blbost? Bude to ještě podobné woku?
Fiskars na indukci vyrábí
https://www.kulina.cz/wok-panev-all-steel-pure-fiskars-28-cm/ která má taky širokou základnu. Jenže docela se bojím toho nerezu a těch drážek, které podle mě nepůjdou vyčistit.
A do třetice De Buyer vyrábí tenhle převodník na který se má postavit pánev s kulatým dnem, aby to celé fungoval na indukci:
https://www.debuyer.com/en/support-inox-pour-wok-demi-spherique-480.html