• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAObrana občana
    OBRANA OBČANA - BRAŇTE SE, NIKDO TO ZA VÁS NEUDĚLÁ
    "Lidé, ochotní vzdát se svých práv a svobod pro dočasný pocit bezpečí, nezasluhují ani jedno a o obojí přijdou".
    Klub pro všemožné obranné aktivity lidí - občanů. Stát, obchodníci, soukromníci, firmy, lobby a další „mocní“ vymýšlejí věci, které nám někdy nevyhovují, často dokonce škodí.
    Lidi cítí potřebu se bránit a snaží se mezi sebou organizovat odpor a obranu.
    V tomto klubu by se obranné aktivity všeho druhu měly soustředit na jedno místo, aby zde člověk mohl jednak získat pro svoji aktivitu přívržence a nebo se dozvědět o tom, co kde se děje, eventuelně se do obrany zapojit.
    Na nástěnku házejte linky a info o obranných aktivitách
    (vezměte v potaz, že příspěvky a aktivity nemusí nutně souhlasit se soukromým názorem majitelky klubu)

HOAX FORUM - proti šíření nepravdivých a poplašných zpráv - aneb: NEŽ ZAČNETE PLAŠIT :-]]]
    OCHRANA PŘÍRODY
    [ NOZ - Nový občanský zákoník z. č. 89/2012 Sb. - teorie, praxe a diskuse k témuž ]
    nejbližší pr(á)vní pomoc na nyxu: [ Právní poradna na NYXu - aneb právnická první pomoc ]
    [ Obří ACTA" - Transatlantická obchodní a investiční dohoda (TTIP) ]
    Občanská společnost
    Píšeme zákonodárcům..NAŠI POLITICI
    !!! Linky na nejrůznější aktivity najdete na nástěnce klubu !!!
    PÍŠEME POSLANCŮM NA SERVER "NAPISTEJIM"
    SERVER S PETICEMI
    WIKILEAKS CZ
    DEKLARACE SVOBODNÉHO KYBERPROSTORU

rozbalit záhlaví
    LALINA
    LALINA --- ---
    KENJIRO: ne, to fakt není sranda...

NAVON_DU_SANDAU: je to samy, jako žít pod nadvladou postupně chátrajícího amerického impéria..aby ses nedivil... Rusko je zeme obrovský potence, dodneska neprobuzenej obr... tam jeste nikdo ani nehrábl prtem, ale pokud hrábne... je to zlatej důl...možná se tam budou stehovat lidi, co chtej žit v cisty prirode lidským způsobem života...tam je prostoru mraky..a skoro panensky...
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    KENJIRO: Já si nedělám srandu. V postupně chátrajícím Evropském Impériu pod nadvládou Ruska žít nebudu. Nicméně nevidím důvod, proč by se to mělo řešit tady.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    No vy si děláte srandu, ale Briti se tam prý už stěhují :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: Novej zeland je prej uzasne krasnej a fotky, co jsem videla, jsou neodolatelne..nez se tam nastehuje cela strední Evropa:-)))))))))))))))))
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    Tuhle teorii už jsem zaslech. Buď Austrálie nebo Nový Zéland.
    LALINA
    LALINA --- ---
    NAVON_DU_SANDAU:
    ja jsem proti vsem :-)))

ale te trochu zneuziju k dotazu: jak budou proamericani reagovat, kdyby se amerika zacala priklánet k číne a tady zacal vznikat evropsko-ruskej pakt?
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    Já jsem proamerickej. Odklon k Rusku je mi rozhodně proti mysli.
    LALINA
    LALINA --- ---
    víte, ja vám neberu vasi snahu o nešíření nějaké hysterie, ale obecne vnímám, že lidi jako vy velmi zhoubně pusobej na ostatní lidi ve smyslu otupení...říkáte jim: lidi, zase jste naleteli na nejakj hoax, uz toho sakra nechte, porad se chovate jako decka...vykaslete se na to, koukejte se do vasi televize a do vasi lednicky a na ostatni se vykaslete, do niceho nevidite a nicemu nerozumíte, tak mlcte...

ale to je presne to, o co mocným jde...

Radsi trochu vzruchu, kterej se ukaže jako třebas prehnanej nebo ne tak zcela uplne opodstatnenej, nez mrtvy ticho, at se tady v tom absurdistánu děje cokoli, jen aby me nemeli za hysteráka... to je cesta do pekla..

jsem vdečna za lidi, kteří mají tolik odvahy a angazovanosti (uprostred toho papundeklovýho hnilobnýho blahobytu), že sledujou a kontrolujou a občas zlobí politiky, uredniky a dalsi lidi , kterí o nás a naší zemi rozhodují, takže se uplne neurvou ze retezu (i kdyz na muj vkus jsou urvany az prilis i tak). Díky za ně.
    LALINA
    LALINA --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: to může bejt, že je nekdo vede..zrovna tak, jako nekdo z ameriky může vest mediální kampane ZA radar... na veci same to nic nemení...špioni jsou vsude a jenom hlupáci si můžou myslet, že nasi politici jednaji podle nejakeho sveho vlastniho pofiderniho rozumu. Vzdycky maji nejakej zajem... a o tom,kdo jim ten zajem naserviruje, my víme prd. Lze jenom tušit..
    LALINA
    LALINA --- ---
    NASA: to je práve problém toho, ze kdyz neco reknu, jednu vetu bez dlooouhyho kontextu, tak si z toho lidi vyvozujou uplne zcestny závěry...riakm tomu mentalni zkratky línejch mozků
    napríklad: je proti radaru=fandí rusku
    a podobne :-/
    už me to po pravde receno unavuje, porad to vysvetlovat.. nakonec na tom svet nestoji a tak to uz ani nevysvetluju...

poskozena jaka firma? neenergetická? víš, ja se dívám na tu vec vcelku. Co reknou lidi, kdyz se dohodnou a vypnou tu elektriku? ze nejsou spokojeny s tím, jak s nima energetický firmy vyjebávaj a že (možná) se jednou rozzlobej doopravdy a budou zlí :-]]]
    (no to uz je ale asi spise utopie, zatím porád vidím jenom stádo střžnejch ovcí:-//

to je hlavni poselstvi a smysl ty akce, jak to chapu ja..ale mozna se pletu..
    NASA
    NASA --- ---
    LALINA: aha, tak proc je to prezentovany jako protest proti cez, kdyz jde o to navodit vanocni atmosferu?

LALINA: jo, neni to ok, je treba se ohradit, ale ne akci, na ktere dana firma spise vydela a poskozena bude firma uplne jina.

LALINA: tobe se nelibi rusko jako spojenec? ja myslel, ze jsi proti radaru...
    LALINA
    LALINA --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: tuhle na nejakym radiu mluvil nejaky politický komentátor... znelo to docela zajimave: bylo to o tom, jak se v USA pomalu menej priority (dokladované nějakými výroky amerických potentátů) a že Amerika velmi realne uvazuje zmenit svoje postoje z poslední doby (cca povalecny) a neni vyloučeno, že se zacne odklánět od Evropy jako sveho spojence smerem k číně... to mi neznelo jako uplne blbá spekulace, neco takoveho cítím už dávno (ty její divadýlka s tibetem a lidskejma právama a jak se ta vec vyviji ted, plus vzrustající znechucení amerikou v západní (i východní) evropě a marna slava, rusove jsou evropa... pokud se budou veci vyvíjet takhle, zbude nam (západní Evropě) jako protivaha usa-čína jedine rusko...
    nežebysemitolibilo...
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    Nicméně - petice proti monopolnímu počínání ČEZu mi docela citelně chybí.
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    LALINA: Hnutí Nenásilí mi nesmírně připomíná protiválečná hnutí v USA během Vietnamu, která zakládala a vedla pomocí svých lidí KgB. Paralely jsou zjevné, a profesionální vedení kampaně taky. Tohle nejsou žádní amatéři.
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    ATTILAH: Mýlíš se. Pokud se KSČM hlásí k Marxismu, pak jednoznačně podporuje ideu proletářské revoluce a tím pádem je protidemokratická - hnutí propagující omezení práv a svobod občana. Dtto náckové a islamisti (proč islamisti: islám hlásá sexismus a netoleranci jako oficiální bohem nařízenou doktrínu).
    LALINA
    LALINA --- ---
    NASA: ty jsi teda toho nazoru, že naše energetika a jeji vedeni a jeji finanční politika jsou v cajku, správné a morální a nelze se proti ní ani slovem ohradit? nebo jak?
    LALINA
    LALINA --- ---
    NASA: asi ti uplne nedosel celej a hlavni smysl akce... nejde primarne o to nekomu zpusobovat tezke škody, to bysme byli trochu sami proti sobe...

a i kdyby žádné... půl hodinky jen o svickách neublíží nikomu (a nejen ted pred vanocema) a jsou domacnosti, kde by bez tehle vyzvy nebyli schopni takhle "brutálně vybočit" z denních stereotypů..aspon si trebas vzdalene uvedomej v te tme u svicek, o čem jsou vanoce a slunovrat .-)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    nedele:-) máme si zapálit svíčky na adventním venci a vypnout elektriku... od 18:00 - 18:30

řeči okolo sem nedávám, počítám, že nekde na netu to bude...

jo a máme pochopitelně zahlcovat mailovou postu na všechny strany, aby se o tom dozvedelo co nejivice lidi, tak prosím siřte :-)))
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    Sobota 21. 12. 2008 neexistuje.
    LALINA
    LALINA --- ---
    v sobotu 21.12. v době mezi 18:00 a 18:30 vypnete veškerou elektriku vsichni, kdo chcete dat najevo odpor proti kořistnickejm způsobům, jaký na občanech praktikují energetické společnosti.

ehm... dostala jsem mailem dloujej letak v pdf..to sem neumim dat..jestli mate k tomu nekdo neco lepsiho, dejte sem .-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam