• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISHUGERealitní kanceláře - zkusenosti, reference
    CIA
    CIA --- ---
    MANXX: Já bych tu rezervační zálohu raději skládal do advokátní úschovy.
    MANXX
    MANXX --- ---
    KONOPASLIK: Jednala jsem teda s jiným, ale choval se podobně akčně. Jenomže to oni všichni :-DD Teda co mám zatím zkušenost :-)
    MANXX
    MANXX --- ---
    KONOPASLIK: Díky!
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    MANXX: Mám konkrétní zkušenost s makléřem od Finnemu - Davidem Rácem, z pozice prodávajícího. Nepomůžu ti s tvým konkrétním dotazem, protože jsem v roli prodávajícího a k obchodu zatím nedošlo. Takže zatím jen subjektivní dojem - aktivní makléř, při prohlídkách byt reprezentuje profesionálně, všechny informace, které jsem mu jako majitel dal, prezentuje dál a překvapilo mne, že si je všechny pamatuje. Z několika makléřů, skrz které byt prodávám, zatím uskutečnil nejvíc prohlídek a až na drobnost, že si nenechá říct, že "světlí byt" se nepíše s "í", má u mne zatím pět hvězdiček. Pokud dojde k obchodu právě přes něj (a tím pádem Finnem), tak sem můžu hodit report.
    MANXX
    MANXX --- ---
    Prosím o radu od těch, co tím prošli. Když kupuju byt přes realitku, musím nejdřív složit rezervační zálohu. Jak to probíhá, to podepíšu s realiťákem nějakou smlouvu a pak půjdu do banky převést částku na účet realitky?
    MANXX
    MANXX --- ---
    Má někdo zkušenost s realitkou FINNEM?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Ahoj, neznáte realitku, která se specializuje na nebytové prostory, ze kterých by se dal zrekonstruovat loft či ateliér?
    MARC
    MARC --- ---
    Ahoj, muzete mi prosim nekdo doporucit realitku, ktera by mi udelala vyjadreni o cene nemovitosti pro dedicke rizeni? Jedna se o byt v Praze a garaz na pardubicku. Diky
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    CIA: diky. duvod byl, ze to bylo ukrutne male.
    CIA
    CIA --- ---
    KIKULINKA: Obecně bych ti doporučil NEKUPOVAT NESTOJÍCÍ byt nebo dům. Jsi pak v pozici rukojmího - peníze si už dala, ale byt/dům ještě nemáš...

    Podělíš se o důvod, proč jste do toho nešli?
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    tak už se ho nechystame koupit:(
    btw, kdybyste nekdo vedel o bytu na Vinohradech klidne i pred rekonstrukci 2+1, 2+kk 3-3,5 mil podle velikosti a stavu(+-)
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    chystáme se koupit zatím nestojící byt od Bohemia REAL INVEST s.r.o.
    nekdo nejake zkusenosti s podobnou situaci? s touhle realitkou?
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    BRENX: Člověče, tomuhle nějak nerozumím "A POZOR to že dáš byt více než jedné RK neznamená hodně klientů na ty další RK se nabalují další menší RK které to prodávají a potom je s toho umělé snižování ceny!!!! Takže pro člověka co se kouká na internet je ta daná nemovitost důvěryhodná."
    Můžeš ten mechanismus trochu víc vysvětlit?
    CIA
    CIA --- ---
    BRENX: Tak ho pozdravuj ;)
    CIA
    CIA --- ---
    WERA: Century21, p. Bolina z téhle pobočky: http://www.firmy.cz/detail/207101-century-21-reality-21-praha-nove-mesto.html
    Zastupoval klienta, když kupoval náš byt - velký profík a že jsem těch makléřů při prodeji potkal...
    GREVE
    GREVE --- ---
    WERA: Třeba ta moje je fakt výborná a skvělá. Ale jestli ti seženeme byt, to fakt nevím. Obecně se spíš vyplatí sledovat inzerci, než se zaměřit na jednu realitku.
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    Wera: taková neni
    WERA
    WERA --- ---
    nejaky tip na dobrou realitku? Shání se byt v Praze
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    BRUKEV: Pokud nemáš smlouvu s prodávajícím, tak je ti to k ničemu. Nemáš žádný titul, na jehož základě bys mohl nemovitost nabízet. Já, jako kupující bych s realitkou podobnou "smlouvu" nepodepsal, kdyby realitka neměla smlouvu s prodávajícím.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    COWBOY: Co vím, tak realitky (některé) sepisují při prohlídce se zájemcem papír, ve kterém se zájemce zavazuje, že danou nemovitost (po jistou dobu) bude kupovat jen přes RK. A že tam za hodinu nebude volat solo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam