nase drobna zkusenost:
rk Reloca - pani nas vzala na prohlidku bytu. Ten den mi jeste volala, ze koupelna by pry chtela trochu vymalovat, ale jinak dobry.
Prisli jsme do bytu - podlahy na odpis, dvere a hlavne okna v hroznem stavu, rozpadalo se to pod rukama jen jsem si ho chtel otevrit, krive zdi, prastara karma co neohreje ani hrnecek vody o topeni nemluve. A tak bych mohl pokracovat... V inzeratu nebylo ani "pred renovaci" ani "vyzaduje upravy" - jen jsme nevericne sledovali jak to vychvaluje. Pak se tam mihla asi majitelka (netusim), ktera jen tajemne prohlasila "kdyz tu udelate nejake upravy, tak vam slevim polovinu najmu". Navrh najemni smlouvy nejprve jen na pul roku a pak se pry uvidi...
Takze jsme sli domu jak opareny, protoze tohle mi prislo jako dokonale neseriozni jednani. Ja vrazim prachy a energii do opravy ciziho bytu za to ze najem bude polovicni a nemam jistotu ze za pul roku me majitel nevyprovodi kdyz uz jsem mu vsechno predelal?
Pani z realitky evidentne byt pred nasi prohlidkou ani nevidela, jen dostala mlhavy popis od majitelu a fotky na net. Nedokazala odpovedet ani na bezne dotazy. Ale byt mi pred prohlidkou vytrvale vychvalovala pres email.
uffff...